Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Σέντρα σε ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών!

α2 promo

Ένα πρωτάθλημα που συνήθισε να βρίσκεται στην αφάνεια, που όμως έχει ξεχωριστή θέση (και) φέτος στο SportsUp, θα γεμίσει και πάλι τις Κυριακές μας αρχής γενομένης από αύριο!

Μπορεί η οικονομική κρίση και τα capital controls να έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία του κόσμου και να “χτύπησαν” εκ των πραγμάτων το ποδόσφαιρο (στην Ένωση μας έχουν αποσυρθεί πέντε ομάδες φέτος), ωστόσο η φετινή Α2 Ερασιτεχνική φαντάζει ως η πιο αμφίρροπη των τελευταίων ετών!

Πολλοί είναι οι λόγοι που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε για την παραπάνω τοποθέτηση, ωστόσο ο κυριότερος θα λέγαμε είναι οι 26 ομάδες που συμμετέχουν φέτος στους δύο ομίλους έχουν καταφέρει (για πολλούς λόγους) να προσελκύσουν ποδοσφαιριστές από υψηλότερο επίπεδο και να δημιουργήσουν ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Όπως διαπιστώσατε με τη χθεσινή δημοσίευση των μεταγραφικών “πάρε-δώσε” (στοιχεία που παραθέταμε καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού), πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που άφησαν την Α1 για να κατέβουν ένα…σκαλί παρακάτω ενώ στα θετικά προσμετράται και το…μάθημα που πήραν αρκετές ομάδες από το παρελθόν και έχουν αλλάξει άρδην την πολιτική και τη φιλοσοφία τους.

Τα φαβορί βάσει ρόστερ και δυναμικής

Εκ πρώτης όψεως και αναλύοντας τα ρόστερ των ομάδων στους δύο ομίλους, θα λέγαμε πως και φέτος υπάρχει μια σαφής δυναμική όσον αφορά τον 1ο όμιλο. Πολλές οι ομάδες στο γκρουπ αυτό, που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α1 ενώ είναι πραγματικός…γρίφος ποια θα είναι αυτή που θα ξεχωρίσει και θα χάσει την κατηγορία. Αντίθετα πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον δεύτερο όμιλο, όπου φαίνεται εξ αρχής πως υπάρχουν τα φαβορί αλλά και τα outsider.

Δείτε ΕΔΩ τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων και μπορείτε εύκολα να συμπεράνετε ποιες ομάδες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν…

Το αυριανό πρόγραμμα της πρεμιέρας :

1ος όμιλος (16.30)

Νίκη Αγκαθιάς – Αστέρας Αλεξάνδρειας

ΜΑΣ Βεργίνας – Δόξα Λιανοβεργίου

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Μακεδονικός Πλατάνου – Εθνικός Κλειδιού

Θύελλα Σταυρού – Αλιάκμων Νησελίου

Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Σχοινά

Ρεπό : ΠΑΟ Παλατίτσια

2ος όμιλος (10.30)

Ελπίδα Μονοσπίτων – Ολυμπιακός Νάουσας

Ακαδημία Βέροιας – ΑΣ Πατρίδας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ακαδημία Μακροχωρίου

ΑΟ Μαρίνας – Δόξα Νάουσας

Φίλιππος Μέσης – Νηρέας Βέροιας

ΑΕΠ Βέροιας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Ρεπό : Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected