Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Άρης και Νεοκαισάρεια εκμεταλλεύονται το ρεπό

1796209 DSCF8921

Μπορεί να ‘χει ρεπό την πρώτη αγωνιστική, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θα δώσει φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, προκειμένου να «δεθεί» μετά και την έλευση του νέου προπονητή.

Σήμερα, λοιπόν, το μενού περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, όπου και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό φιλικό με τους Πιερείς στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου η είσοδος θα ‘ναι free για όλους.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα για μια προσωπική του υπόθεση, ωστόσο είναι κανονικά στους εκλεκτούς του Αλενατόρε και θα αγωνιστεί αύριο.

Ουσιαστικά είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές από τον Αναστόπουλο, στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο του Άρη, καθώς στο πρώτο μετρούσε λίγες ώρες στην τεχνική ηγεσία!

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τζινάρ, Κωνσταντινίδης, Λιόνης και Καπνίδης, που λέγεται πως δεν είναι εξασφαλισμένη η θέση τους στο ρόστερ και θα περάσουν σίγουρα από το μικροσκόπιο του Αναστόπουλου, την ώρα που συνεχίζονται οι επαφές για τερματοφύλακα (Σιδεράκης σε πρώτο πλάνο) και επιθετικό (Κυβελίδης σε πρώτο πλάνο).

Η αποστολή: Τζινάρ, Μπαϊμάκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Ντόγος, Μελισσάς, Παυλίδης, Λιόνης.

Home

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected