Γ Εθνική / Τοπικά

Το SportsUp κάνει τη Γ Εθνική σημαία του και προσφέρει στους αναγνώστες πολλές επιλογές!

SportsUp ΓΞεκινά αύριο (27/9) το τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που περιλαμβάνει φέτος πάνω από 60 ομάδες από όλη την επικράτεια!

Ένα πρωτάθλημα που για πολλούς θεωρείται το πιο αμφίρροπο όλων στην Ελλάδα και θα συμφωνήσουμε σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο θα πρέπει να προσθέσουμε πως δεν τυγχάνει της ανάλογης προβολής αλλά και στήριξης.

Και δεν εννοούμε βεβαίως μόνο την οικονομική υποστήριξη αλλά και την προβολή από τα ΜΜΕ, καθώς ελάχιστα είναι τα πανελλήνιας εμβέλειας μέσα που δίνουν τη βαρύτητα που αξίζει πραγματικά η Γ Εθνική ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζονται σε αυτήν 64 ομάδες και πάνω από 1500 ποδοσφαιριστές!

Το SportsUp θα βρίσκεται φέτος δίπλα στις ομάδες της κατηγορίας, προσπαθώντας να βάλει ένα λιθαράκι στην προβολή αυτής αλλά και του ποδοσφαιριστή, που με το υστέρημα του τις περισσότερες φορές, στηρίζει τις φιλοδοξίες του συλλόγου ενώ παράλληλα ονειρεύεται ένα πιο ευοίωνο μέλλον στο ποδόσφαιρο.

Έτσι λοιπόν, το www.sportsup.gr κάθε Κυριακή θα καλύπτει ΖΩΝΤΑΝΑ την εξέλιξη των αγώνων του 1ου και του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, σε συνεργασία με τις κατά τόπους ιστοσελίδες και τους συνεργάτες μας, ενώ αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, θα παραθέτει τα αποτελέσματα όλης της κατηγορίας. Σταδιακά και μέχρι το βράδυ, θα δημοσιεύονται τα ρεπορτάζ των αναμετρήσεων ενώ θα δημιουργηθεί σύντομα και το ξεχωριστό κανάλι στο youtube, με αγώνες που θα καλύπτουν οι συνεργάτες κάθε Κυριακή.

Γ-ΕΘΝΙΚΗ-542x291

Παράλληλα, οι “Βάλτος Boys” που από φέτος θα είναι πλάι στη νέα αυτή προσπάθεια, θα βρίσκονται σε ένα γήπεδο κάθε αγωνιστική, όπου με την άδεια των γηπεδούχων ομάδων βεβαίως θα κάνουν το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και με την παρακάμερα, που από φέτος εγκαινιάζει το SportsUp!

Τέλος, για τους φίλους του στοιχήματος, θα υπάρχει ειδική αναφορά για τη φόρμα αλλά και την κατάσταση των ομάδων πριν τις αναμετρήσεις, χωρίς όμως να υπάρχουν προτάσεις για σημεία καθώς κάτι τέτοιο παραβαίνει τους νόμους σχετικά με τον νόμιμο στοιχηματισμό στη χώρα μας.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή και χωρίς τραυματισμούς χρονιά και στους ποδοσφαιριστές πολλές επιτυχίες και ιδιαίτερη υπομονή καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ξεκινάμε λοιπόν!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected