Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-5

DSCN0733

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε ο ΑΣ Ειρηνούπολης για να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη ήταν καταιγιστική στο διάστημα αυτό, πέτυχε και τα πέντε τέρματα και απλοποίησε το υπόλοιπο της αναμέτρησης, κάνοντας την απαραίτητη συντήρηση ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα, για το Κύπελλο Ημαθίας.

Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό τους και κατάφεραν μόλις στο 11′ να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ χάρη σε τέρμα του Γιώργου Γασπαράτου, ο οποίος βρέθηκε αφύλαχτος στη μεγάλη περιοχή του Οβεζίκογλου. Για το τέρμα αυτό διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ ήταν σε θέση off side ενώ μετά τον αγώνα, η διοίκηση μας απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τις υποδείξεις του 1ου βοηθού κ. Νατσιούρα.

Το γκολ αυτό έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους πρωταθλητές και έξι λεπτά αργότερα έφτασαν στο 0-2 με τον Κώστα Έξαρχο, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από την εστία της ΑΕ Χαρίεσσας. Ακολούθησε το 0-3 από τον Δημήτρη Τσιούπρο (23′) και το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα πριν την ανάπαυλα, με σκόρερ τον Έξαρχο ο οποίος μετά από δύο αγωνιστικές φιγουράρει στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ με 4 τέρματα.

Το δεύτερο μέρος είχε απλά εθιμοτυπικό χαρακτήρα και οι ελάχιστες φάσεις που σημειώθηκαν στα αντίπαλα καρέ, δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο τέρμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας (Σάββας Αβετίδης) : Οβεζίκογλου, Καρολίδης, Φωτιάδης, Αβετίδης, Σταμάτης Α., Γκότσης (76′ Χρυσαφίδης), Σταμάτης Θ. (46′ Παμπουχίδης), Κοτσογιαννίδης, Τσάλμας, Τοπαλίδης, Φεζουλάς (66′ Κατσκαβέλης)

ΑΣ Ειρηνούπολης (Γιάννης Μαντζιαρίδης) : Σταματέλος, Παπαδόπουλος Ν., Βαλδήρ, Πίτος, Αργυρίου, Γιαουτζής (46′ Τερζής), Συμεωνίδης Χ., Κουκουράκης (65′ Παπαδόπουλος Λ.), Τσιούπρος, Γασπαράτος, Έξαρχος (46′ Τενεκετζής)

Επιστολή διαμαρτυρίας από τη διοίκηση της ΑΕΧ

“Πρόθεση της διοίκησης της ΑΕ Χαρίεσσας είναι να κάνει ευρέως γνωστό αλλά και να διαμαρτυρηθεί εντόνως, για τις υποδείξεις του 1ου βοηθού διαιτητή κ. Νατσιούρα, καθώς τα δύο πρώτα τέρματα που ουσιαστικά καταδίκασαν την ομάδα μας, προήλθαν από καθαρή θέση off side. Ευχόμαστε αυτή να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με υποδείξεις διαιτητών…”

*φωτογραφία κειμένου από το αρχείο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected