Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα 1-2 (photos+vid)

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Μέχρι το τελευταίο λεπτό κράτησε σε αγωνία τους 250 περίπου φιλάθλους, που αψήφισαν τη βροχή και βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου.

Ο ΦΑΣ Νάουσα κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη και να κάνει το 2×2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Γλώσση ξεκινά με δύο ήττες τη σεζόν και μάλιστα ακολουθεί μία πολύ δύσκολη έξοδος στην έδρα του Κοπανού.

Όπως γράψαμε και στο pre game της σημερινής αναμέτρησης, για τις δύο ομάδες ήταν παιχνίδι αποδείξεων. Ιδιαίτερα ενισχυμένες αμφότερες και με υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα, όφειλαν σήμερα να επιβεβαιώσουν τη δυναμική τους και να δώσουν χαρά στους πιστούς φίλους που πιστεύουν σε αυτές. Και εν μέρει τα κατάφεραν…

12039624_10153649649452012_6596215085332789183_n

Ο μεν ΓΑΣ φάνηκε στο πρώτο μέρος να βγάζει τα στοιχεία εκείνα τα οποία περιμένουν να δουν οι φίλοι του. Έπαιξε οργανωμένα, έκλεισε καλά τους χώρους προς τα καρέ του Θεοδοσιάδη και προσπάθησε να παίξει ορθολογικά, κάτι που δεν έπραξε στο ματς της πρεμιέρας με τον Κεραυνό Επισκοπής. Κινήθηκε αρκετά από τα άκρα και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα αλλά και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις.

Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, παρά το μέτριο ξεκίνημα και το εις βάρος της τέρμα, έδειξε το στοιχείο εκείνο εκ του οποίου ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω φέτος : τη συνοχή. Κι αυτή πηγάζει από το γεγονός της παραμονής του βασικού περσινού κορμού της ομάδας αλλά και από τη δεδομένη εμπειρία των παικτών, που στα δύσκολα μπορούν να πάρουν το παιχνίδι στις πλάτες τους. Στο δεύτερο 45λεπτο, οι “κυανόλευκοι” ανέβασαν στροφές, πίεσαν τον αντίπαλο και έφτασαν στην ανατροπή, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

12071276_10205857985752148_2010605769_n

Το σκορ άνοιξε ο…μόνιμος σκόρερ των φιλικών προετοιμασίας του ΓΑΣ, Σάκης Παπαδής ο οποίος μάλιστα “κόπιαρε” για μία ακόμη φορά τον τρόπο που σκοράρει, σκάβοντας τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα! Το μισό γκολ ανήκει στον Χριστόφορο Γιάτσο, που έκανε την κούρσα από τα δεξιά και το άλλο μισό στον νεαρό επιθετικό, που βγήκε κάθετα προς τη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά (16′).

Η συνέχεια ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την πίεση και τους “κυανοκίτρινους” να είναι πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα. Μάλιστα, στο 29′ ο Παπαδής και πάλι βρέθηκε σε πολύ καλή θέση ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα, ένα καλό σουτ του Καφέ έφυγε λίγα μέτρα από το δεξί δοκάρι του Θεοδοσιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Αδάμ Βλαχοδήμου αντί του αδελφού του Ζήση στο παιχνίδι, ο ΦΑΣ αύξησε την πίεση και άρχισε σταδιακά να απειλεί σοβαρά την εστία του Θεοδοσιάδη. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος όμως εμπόδισε το control παιχνίδι που κάνει συνήθως η ομάδα της Νάουσας, η οποία απείλησε στο 58′ με ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Λαμπριανίδη.

Ο ίδιος παίκτης ήταν τελικά αυτός που έμελλε να φέρει το ματς στα ίσια (70′) δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η συνέχεια ήταν “γκραν-γκινιόλ”, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν τη μπάλα στην κατοχή τους ωστόσο ο ΦΑΣ βρήκε τη λύση λίγο πριν το τέλος και με εκτέλεση πέναλτι του Σαρηγιαννίδη στο 86′ (δείτε το βίντεο παρακάτω) πήραν τη νίκη με σκορ 1-2

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Ασβεστάρα

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Μωυσίδης, Κοτζαχρήστος, Ασλάνογλου, Ρίσσου (48′ λ.τ. Ίντος), Μίσκος (86′ Μπάκανος), Κακούδης Δ., Ευθυμιάδης (69′ Στέφος), Ουέλινγκτον, Παπαδής.

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης (62′ Μουρίκι), Βλαχοδήμος Ζ. (46′ Βλαχοδήμος Α.), Ζούρκος, Ηλιάδης, Παπατάνος, Σαρηγιαννίδης, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Λαμπριανίδης (81′ Πατατούκας), Καφές

Ροδοχώρι -ΦΑΣ Νάουσα 1-2 (85′ Σαρηγιαννίδης)Το εύστοχο πέναλτι του Σαρηγιαννίδη το οποίο έφερε την ανατροπή του σκορ και την νίκη για την ομάδα μας!!!

Posted by FAS NAOUSSA – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ) on Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected