Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Relax” – H δύσκολη έξοδος του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

paok_-_atromitosΔύσκολη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο που παραδοσιακά του… βγάζει το λάδι (Cafe “Relax”, Κεντρικής 141, 20.30μμ)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και κόντρα στον Ατρόμητο θα ψάξει το τρίτο διαδοχικό του τρίποντο, πριν τα δύο εντός έδρας ματς με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν χωρίς νίκη στα τρία τελευταία τους ματς με τους Περιστεριώτες, έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία, ενώ και συνολικά την τελευταία τριετία ο απολογισμός τους είναι αρνητικός (4-5-7).

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές από τον Ιγκόρ Τούντορ, με εξαίρεση τον Εργκους Κάτσε που αναμένεται αυτή τη φορά να ξεκινήσει βασικός. Σε ό,τι αφορά τον Ατρόμητο έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες και σε ενδεχόμενο νέου αρνητικού αποτελέσματος θα βαθύνει η κρίση στην ομάδα. Ο Έμποου είναι ο μοναδικός απών για τους γηπεδούχους, ενώ για τον ΠΑΟΚ λείπουν σταθερά οι Τσίμιροτ, Λέοβατς και Αντονις.

«Must win» στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο φιλοξενεί τον Πλατανιά με μοναδικό στόχο το δεύτερο διαδοχικό του τρίποντο και τρίτο φετινό στο γήπεδό του, ώστε να επανέλθει στο -3 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό. Χωρίς εκπλήξεις το σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του Τριφυλλιού, με τον Μαρινάκη και πάλι στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και τον Ατζαγκούν πίσω από τους Μπεργκ, Καρέλη. Στον αντίποδα ο Γιώργος Παράσχος θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές για τους Χανιώτες που παραμένουν με μόλις ένα βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύσκολη αποστολή, πριν την ευρωπαϊκή του μάχη, στη Λιβαδειά, όπου και ηττήθηκε τις δύο τελευταίες χρονιές. Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Πανθρακικό του πρώην προπονητή του, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, θέλοντας να κάνει το 2/2 στο γήπεδό του.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

16:00 Παναθηναϊκός – Πλατανιάς NS 2
18:15 Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης NS 2
18:15 Πανιώνιος – Πανθρακικός NS 3
20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ NS 1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected