Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αιγινιακός – Οι επιστροφές και οι απουσίες ενόψει Νίκης Βόλου

10845588_912705742095024_1616751032890219778_oΤην επιστροφή δυο σημαντικών για τον Αιγινιακό ποδοσφαιριστών βλέπει με ικανοποίηση ο Γιώργος Φοιρός, που θα έχει στη διάθεση του την Κυριακή τους Πέντα και Καρακατσάνη.

Οι δυο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου.

Αντίθετα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ζούρκος και ο Βούλγαρος Ράτκο που βρίσκεται στη Βουλγαρία για να ολοκληρώσει διαδικαστικό θέμα το οποίο έχει να κάνει με την μπλέ κάρτα του.

Στα ευχάριστα η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα του Ισπανού Ντίντακ, ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της ομάδας της Πιερίας αλλά δε θα πάρει χρόνο συμμετοχής με την ομάδα της Μαγνησίας.

Στο Αιγίνιο βρίσκεται και ο Γουέλκαμ που επέστρεψε στη χώρα μας. Το… «φονικό όπλο» της επιθετικής γραμμής του Αιγινιακού θέλει λίγο χρόνο για να μπεί κανονικά στην αγωνιστική δράση αφού έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους αλλά είναι ζήτημα χρόνου να τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Φοιρού.

Το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου θα γίνει στο γήπεδο της Χάλκης στη Λάρισα, όπου δήλωσε για δεύτερη έδρα η ομάδα της Μαγνησίας.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected