Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Έβρος Σουφλίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-1

Χωρίς τίτλοΤην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο πρώτο του ματς εντός έδρας, έστω και αν αυτό φιλοξενήθηκε στην Ορεστιάδα, πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου.

Η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη πέτυχε μια επαγγελματική νίκη. Προηγήθηκε με 2-0, διατήρησε σχετικά εύκολα μέχρι και δέκα λεπτά πριν το τέλος το προβάδισμα αλλά όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, κινδύνευσε να δεχθεί την ισοφάριση.

Ο Ζιγκερίδης ήταν αυτός που άνοιξε από νωρίς το σκορ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, διαμορφώνοντας το 1-0 από πολύ νωρίς και έτσι διώχνοντας το άγχος για την ομάδα του Σουφλίου. Στην συνέχεια χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες και χρειάστηκε στο 65ο λεπτό με ατομική προσπάθεια ο Λίτσκας να κάνει το 2-0.

Στο 81’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Έβρου Σουφλίου, ο Τσεκερίδης με κεφαλιά από κοντά μείωσε σε 2-1 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι, το οποίο πήρε δραματική τροπή στο τέλος αλλά τελικά δεν άλλαξε το αποτέλεσμά του μέχρι την στιγμή που σφύριξε λήξη ο Δρακίδης της ΕΠΣ Θράκης (είχε βοηθούς τους επίσης κομοτηναίους Δημητριάδη και Τζιώτζιο).

Συνθέσεις

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Θυμιανίδης, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χιζανασβίλι, Κάρεω, Δραγανίδης (65’ Εφραιμίδης), Λίτσκας, Ζιγκερίδης (70’ Αντωνιάδης Γ.), Εμρέ (65’ Μερτίκας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Υφαντίδης): Πάπαθανασίου, Βόσδου, Σκέπης, Μπάρμπας (79’ Κραγιόπουλος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Ζικερίδης (65’ Τσιώμος), Νικολίτσας, Χιονίδης (68’ Τσεκερίδης), Σαπιασβίλι, Παπαϊωάννου.

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected