Κατηγορίες
Football League

Football League – To pregame της της 3ης αγωνιστικής

football-league-okΜε έξι παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα τις 3ης αγωνιστικής της Football League, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Παγκρήτιο όπου ο Εργοτέλης υποδέχεται στην Λαμία, Ζάκυνθος-Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά, Τρίκαλα-Καλλιθέα, Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας και Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναχαϊκή τα υπόλοιπα ματς.

Ματς «φωτιά» περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα για το πρωτάθλημα της Football League. Μετά την χθεσινή νίκη της ΑΕΛ με 1-0 στο γήπεδο του Παναιγιάλειου, οι «βυσσινί» βρίσκονται μόνοι πρώτοι με «3 στα 3», ενώ ακολουθεί η Κέρκυρα με 6 βαθμούς αλλά με έναν αγώνα λιγότερο.

Τα Τρίκαλα που ακολουθούν κατά πόδα αγωνίζονται εντός έδρας με την Καλλιθέα με τον Κώστα Παναγόπουλο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αρσενίεβιτς. Ενώ τα Χανιά έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς θα ταξιδέψει στον Βόλο για να αγωνισθεί με τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι λογικό τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα και στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου ο Εργοτέλης υποδέχεται την Λαμία, με τους Κρητικούς να θέλεουν να συνεχίσουν με νίκη μετά το «διπλό» στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό.

Ζάκυνθος-Κισσαμικός, Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας και Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναχαϊκή τα υπόλοιπα ματς της σημερινής μέρα, με τα παιχνίδια να ξεκινούν όλα στις 16:00.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected