Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου 1-0

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΒΡΟΣ-ΣΟΥΦΛΙΟΥ-ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ-ΝΕΣΤΩΡΑΣ-542x340Τρία στα τρία έκανε ο Εθνικός με την νίκη του επί του Έβρου Σουφλίου με 1-0, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Νέστο Χρυσούπολης με εννέα βαθμούς.

Μέτριο και μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν μεν αλλά με τις αμυντικές γραμμές και των δύο να μην έχουν πολύ δουλειά. Στην επανάληψη οι Κιλκισιώτες μπήκαν πιο αποφασιστικοί και στο 60’ κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, όταν μετά από σέντρα από τα πλάγια του Δρόσου ο γνωστός ύποπτος Νέστωρας Στεφανίδης με σουτ διαμόρφωσε το 1-0, το οποίο παρά τις προσπάθειες των Εβριτών δεν άλλαξε, διατηρώντας τον Εθνικό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ. Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μενιγκάλι, Τριανταφυλλίδης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καλαϊτζίδης (46’ Παλιάτσος, 90’ Γιώτας), Υψηλός, Στεφανίδης Στ. ( 80’ Μητσιός), Στεφανίδης Ν., Καρασίμος, Δρόσος.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μπ. Χρυσοστομίδης): Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Χιζανασβίλι (75’ λ.τ. Εφραιμίδης), Κάρεν (80’ Αλεξίου), Δραγανίδης, Λίτσκας, Εμρέ (85’ Μερτίκας), Ζιγκερίδης.

maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected