Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – Δόξα Λιανοβεργίου 3-3 (photos)

_DSC8666Τέτοια ματς θέλεις…τέσσερα μάτια να τα βλέπεις!

Στο γειτονικό ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής, Άρης Παλαιοχωρίου και Δόξα Λιανοβεργίου έδωσαν ρεσιτάλ επιθετικότητας και με τρία γκολ έκαστος, πρόσφεραν θέαμα αλλά και ουσία στους 3οο περίπου φιλάθλους που γέμισαν το Δημοτικό Γήπεδο απ άκρη σ άκρη.

Οι δύο προπονητές πήραν άριστα στον τομέα της τακτικής και αν οι άμυνες ήταν πιο προσεκτικές, θα μιλούσαμε για την απόλυτη…παρτίδα σκάκι! Έτσι όμως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το σημαντικό ήταν ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, που φέτος φαίνεται πως προτιμά την παρουσία του στα μεγάλα ντέρμπι (θέλουμε…δουλειά ακόμη για να δίνει το παρόν σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια) και ειδικά σήμερα αποζημιώθηκε με το παραπάνω.

Καλύτερος στα σημεία ο γηπεδούχος, που κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στο πρώτο μέρος και να αποκτήσει τον ρόλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί. Σκόρερ των δύο τερμάτων του Άρη ο Πλέσκας, ο οποίος “πλήγωσε” την πρώην ομάδα του και δημιούργησε τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση των “κιτρινόμαυρων”.

Εντούτοις, οι γηπεδούχοι λογάριαζαν χωρίς τον…ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Γρηγόρης Πατρίκας ο οποίος ανέλαβε τον ίδιο ρόλο από την απέναντι όμως πλευρά. Με δύο δικά του τέρματα, η Δόξα έφερε το ματς στα ίσια και επέφερε νέα δεδομένα στο ματς και ενώ απέμεναν 20 περίπου λεπτά μέχρι τη λήξη.

Ο Άρης όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Περπερίδη, ένα τέρμα που ξεσήκωσε τους φίλους της ομάδας που πίστεψαν στη νίκη, η οποία ήταν 10 περίπου λεπτά μακριά.

Ωστόσο η ομάδα του Σάκη Παγγούρα είχε βάλει στόχο να φύγει αλώβητη από τη γειτονική έδρα και με τέρμα του Δεμπρόπουλου πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, σε μια έδρα που δύσκολα κάποιος να καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Παζαρτζικλή

_DSC8668 _DSC8669

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Βασιλείου, Σιτσάνης (80′ Μυγδάνης), Ταμπουράς, Χατζόπουλος, Κίτσας, Πέτρου, Βλάχος, Πλέσκας (68′ Γκίτσας), Λίτσι, Γεωργίου, Περπερίδης (89′ Νιάκας)

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Τερζίδης, Καμπάς, Πατρίκας, Κωνσταντίνου, Ματσούκας, Χριστοφόρου, Παπαδόπουλος (89′ Ζαχόπουλος), Καραντουλαμάς, Δεμπρόπουλος (89′ Γερόπουλος), Γελαδάρης Α. (46′ Γελαδάρης Σ.).

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected