Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Θύελλα Φιλώτα 1-0 (vid με δηλώσεις)

Χωρίς τίτλοΚυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς που κατάφερε μετά από τέσσερις αγωνιστικές να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Θύελλας Φιλώτα εντός έδρας.

Ο Απόλλων μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Προβατίδη στο 18΄ λεπτό και του Βιλανάκη στο 25΄.  Αυτό που δεν κατάφεραν μέχρι τότε οι γηπεδούχοι, το πέτυχε στο 41ο λεπτό ο Αθανασιάδης, ο οποίος μετά από κάθετη πάσα του Μωυσίδη πλάσαρε ιδανικά τον Κοντογουλίδη, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τον Απόλλωνα να κρατάει τη νίκη που τόσο ήθελε και παρόλο που έπαιζε και με παίκτη παραπάνω από το 56΄, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιακουμής, δε δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα ση Θύελλα, αν εξαιρέσει κανείς τη διπλή χαμένη ευκαιρία στο 81΄ και το δοκάρι του Προβατίδη στο 86΄, το οποίο ήταν το τρίτο στην αναμέτρηση για τους γηπεδούχους.

Τώρα τον περιμένει πρόγραμμα «βουνό». Πιο συγκεκριμένα την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στη Δράμα, μετά στο Σουφλί και μετά το ρεπό αντιμετωπίζει το φαβορί της κατηγορίας, τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Να αναφέρουμε ότι στο γήπεδο είχε ελάχιστο κόσμο και πάλι, όπως και στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό, όμως το αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δέκα ηρωικοί φίλαθλοι της Θύελλας ταξίδεψαν από τη Φλώρινα για τη Θεσσαλονίκη.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς (Απόστολος Πάππας): Κωνσταντίνου, Πολιανίδης, Τριανταφυλλίδης, Τζίντζης, Μωυσίδης Γιαξής, Αθανασιάδης, Σαμαρόπουλος (62΄ Μάντζιος), Βιλανάκης (84΄ Αράπης), Προβατίδης, Μπονέρης (79΄ Παπαδημητρίου)

Θύελλα Φιλώτα: (Βασίλης Παπαδόπουλος): Κοντογουλίδης, Καραπέτρος, Γεωργόπουλος, Πάλλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (83΄ Μπαστάνης), Τσεμπερλίδης (66΄ Εράλτι) Ιορδανίδης (87΄ Σπυλιώτης), Στεφανίδης, Γιακουμής.

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected