Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) FC Σέρρες – Καμπανιακός 1-0

fc-serres-20346Μπορεί ο Βάβαλης να έφυγε, αλλά η FC Serres συνεχίζει! Για ακόμη μία φορά οι Σερραίοι κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση πέτυχαν την 2η εντός έδρας νίκη τους, κερδίζοντας με 1-0 τον Καμπανιακό και είναι μεταξύ των πέντε ομάδων που διατηρούν το αήττητο στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Αν μη τι άλλο η νίκη των παικτών του Αλέξη Αλεξίου δε σηκώνει αμφισβήτηση, καθώς ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και μεγαλύτερο σκορ, αν ήταν πιο τυχεροί και πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Καμπανιακού δεν ανησύχησε καθόλου την εστία του Μπαχταρλίεφ, ενώ σίγουρα σε αυτό έπαιξε ρόλο και η επιστροφή του Αγγελίδη στο κέντρο της άμυνας.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 37΄ ο Σπύρος Νικολίτσας που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είχε σκοράρει και στο κύπελλο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

8΄ Τετ α τετ του Νικολίτσα που κάνει ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ και η μπάλα περνάει μόλις άουτ.

10΄ Πλασέ του Βλάχου από καλή θέση, η μπάλα μόλις άουτ.

36΄ Κοντινό σουτ του Σαπανίδη από καλή θέση, προβολή του Αγγελίδη τελευταία στιγμή διώχνει μακριά.

37΄ ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 1-0! Σέντρα του Αγγελίδη, κεφαλιά του Κρυστάλλη και στο 2ο δοκάρι ο Νικολίτσας με συρτό σουτ σκοράρει.

59΄ Επέλαση του Κατσαρού και παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, ο Βλάχος πλασάρει από κοντά και ο Κηπουρός με το χέρι ενστικτωδώς απομακρύνει.

74΄ Ωραία κίνηση του Κατσαρού, σουτάρει, αποκρούει ο Κηπουρός και από κοντά ο Νικολίτσας πλασάρει άουτ.

79΄ Νέο τετ α τετ του Νικολίτσα, πλασάρει, ο Κηπουρός αποκρούει, η μπάλα φτάνει στον Κρυστάλλη που κάνει νέο σουτ και ο Σαρρίδης απομακρύνει την μπάλα που έχει δρόμο προς την εστία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παυλίδης από την Ημαθία, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χρυσάνη από την ίδια Ένωση.

Συνθέσεις

FC Serres (Α.Αλεξίου): Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Αγγελίδης, Κασμερίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Νικολίτσας (88΄ Παπίτσας), Κούτλας, Κρυστάλλης, Βλάχος (77΄ Παπαβασιλείου), Κατσαρός (90΄ Πολυζωϊδης)

Καμπανιακός (Θ.Γιαμουρίδης): Κηπουρός, Χατζόπουλος, Σαρίδης, Βουρμούζης, Ρακαβίνας, Αθανασιάδης, Κουντουράς (71΄ Ανδρεόπουλος), Ταχματζίδης (60΄ Πασσιαλής), Πάλλας, Σαπανίδης, Μαυρίδης (88΄ Φουρτζιού)

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected