Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2

DSC_6457
Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας το οποίο όμως δεν είχε καλό τέλος για τον γηπεδούχο Αχιλλέα αφού γνώρισε την ήττα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι δυο ομάδες βρήκαν τα αντίπαλα δίχτυα αλλά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο τυχεροί και να παίρνουν το τρίποντο με το αυστηρό πέναλτι που σφύριξε στο 67΄ο κατά τ΄ άλλα πολύ καλός Χανίδης από την Θεσσαλονίκη.

Μόλις στο 3ο λεπτό απείλησε την εστία του Οικονόμου ο Αχιλλέας με τον Κατσιαμήτα να σουτάρει μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Ζαχαράκη. Στο 6΄μετά από κόρνερ των γηπεδούχων ο Ηλιάδης πέτυχε γκολ το οποίο όμως σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 10΄ο Ποτουρίδης αστόχησε από κοντά με κεφαλιά και λίγο αργότερα οι παίκτες της Θεσσαλικής ομάδας έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν το σουτ του Βούζα πέρασε ψηλά άουτ.

DSC_6332

Στο 24΄κεφαλιά του αμαρκάριστου Λαζαρίδη από εκτέλεση κόρνερ του Νάκα πέρασε άουτ.

Ο Αχιλλέας κινδύνεψε να μείνει πίσω στο σκορ αλλά αυτό δεν έγινε και αντί αυτού κατάφερε να ανοίξει πρώτος το σκορ στο 44΄με τον Κατσιαμήτα που πλάσαρε υποδειγματικά τον Γούπο μετά από όμορφη πάσα του Τσαγκαράκη.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν 3 μεγάλες ευκαιρίες να «τελειώσουν» το μάτς. Νάκας, Ζαχαράκης και Κλιάνης δε ν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γούπο και ήρθε στο 69΄ η φάση που ξεσήκωσε τους γηπεδούχους όταν ο Τόλιος «έπεσε» στην περιοχή χωρίς όμως να τον βρεί ο Δερμίσης με τον ρέφερι Χανίδη να δίνει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαλλής που ισοφάρισε σε 1-1 και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί και παρά την πίεση των παικτών του Αχιλλέα για το δεύτερο γκολ, ήταν αυτοί που κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, καταφέρνοντας να σκοράρουν με τον Κωστόπουλο στο 81΄και να πάρουν ένα μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο στη Νεοκαισάρεια.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Τσιτσιλίκας): Τζήμας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης(46΄Κλιάνης), Τασίδης, Τσαγκαράκης(55΄Σκούρτι), Ζαχαράκης(69΄Βραχνός), Ποτουρίδης, Κωτσιαρίδης, Νάκας, Κατσιαμήτας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Πρίφτης(71΄Κωστόπουλος), Μπαλλής, Τόλιος, Αγρόδημος, Βούζας(78΄Τσάτσος), Καμπέρης(61΄Σενκάι), Καραγκούνης.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected