Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Αλέξανδρου Ζούρκου ως MVP της 3ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos+video)

DSCN0610

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (16/10) στο ΔΑΚ Νάουσας, η βράβευση του Αλέξανδρου Ζούρκου ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 816 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, ωστόσο η τρέχουσα σεζόν θα έχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές θα γίνονται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως αποδείχτηκε και από τη σημερινή βράβευση (παρά τους φόβους μας) είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει άπλετος χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον Αλέξανδρο Ζούρκο, ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας κ. Γεώργιος Μπέκας, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά φωτογραφήθηκε τόσο με τον νεαρό αμυντικό όσο και με όλη την ομάδα.

Παράλληλα, να ευχαριστήσουμε την εταιρία Σιδηρικών και Υδραυλικών του κ. Δημήτριου Ζούρκου στα Μονόσπιτα, για τη χορηγία του επάθλου της σημερινής βράβευσης.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Ζούρκου στην κάμερα του SportsUp

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected