Ποδόσφαιρο

Μόλις 18 το παλικάρι του ΠΑΟΚ Καβάλας…

Χωρίς τίτλοΤα χαλασμένα φανάρια στέρησαν τη ζωή στον 18χρονο Μιχάλη Κιριμλίδη (παίκτη ΠΑΟΚ Καβάλας)

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε o 18χρονος Μιχάλης Κιριμλίδης από τη Νέα Πέραμο, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ Καβάλας έχασε τη ζωή του λίγες μόλις μέρες πριν τα 18α γενέθλιά του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 14ο χλμ της επαρχιακής οδού Καβάλας – Νέας Πέραμου. Το δίκυκλο που οδηγούσε ο 18χρονος συγκρούστηκε στην αρχή, πλαγιομετωπικά με ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 45χρονος Βούλγαρος. Στη συνέχεια συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ που οδηγούσε ένας 67χρονος.

Αποτέλεσμα των δύο διαδοχικών συγκρούσεων ήταν ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του 18χρονου οδηγού του δικύκλου. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Καβάλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και τελικά εξέπνευσε, καθώς οι γιατροί ήταν αδύνατον να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά τραύματα σε πολλά ζωτικά όργανα.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Από όσα έγιναν γνωστά, ο 18χρονος είχε κατεύθυνση προς τη Νέα Ηρακλείτσα και το τροχαίο έγινε στη διασταύρωση, κοντά στην αλάνα. Το δυστύχημα έγινε σε σημείο του δρόμου στο οποίο σύμφωνα με τους περιοίκους δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες.

*kavalanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected