Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Ανακοίνωση / καταγγελία για τον βοηθό διαιτητή

11855820_1654930984720747_2847885072349509676_nΑνακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου λάβαμε πριν λίγα λεπτά, με την οποία καταγγέλλεται η απόδοση του β βοηθού διαιτητή κ. Νησελίτη, ενώ αναφέρονται και στοιχεία σε σχέση με τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά : 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου καταγγέλλει τις υποδείξεις του β βοηθού διαιτητή κ. Νησελίτη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΑΣ Ειρηνούπολης. Ο εν λόγω διαιτητής ακύρωσε πεντακάθαρο τέρμα του Ευγένη Κίτσα στο 60ο λεπτό της συνάντησης και ενώ το σκορ ήταν 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων και στέρησε με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στην ομάδα μας να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Είναι ντροπή για το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο να υπάρχουν τέτοιου επιπέδου διαιτησίες και μάλιστα ο συγκεκριμένος ήταν ιδιαίτερα εριστικός και είρωνας τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τέλος αυτού.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο ρέφερι του αγώνα κ. Γιοβανόπουλος αλλά και ο 1ος βοηθός κ. Λιόλιος ήταν εξαιρετικοί στο σημερινό παιχνίδι.

Απαιτούμε τον σεβασμό στη διοίκηση της Ποντιακής Νεολαίας, στον κόπο των ποδοσφαιριστών αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που ουδέποτε έχει πράξει το παραμικρό σε σχέση με βία και διαξιφισμούς εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου.”

Εκ της διοικήσεως

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected