Super League 1

Super League – Πορεία…Ευρώπης ο Πανιώνιος!

920d1faa29cc3b395454467274fcac0b_L

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0 της Καλλονής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα που σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Δοκάρι στο 91′ με τον Γιώργο Μανούσο οι φιλοξενούμενοι.

Ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και τη μετουσίωσε σε γκολ στο 11′ με τον Τάσο Μπακασέτα. Ο Ντενιέλ Αντέτζο έκανε λάθος πάσα στον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, έστρωσε στον Τάσο Μπακασέτα, κι αυτός με όμορφο αριστερό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, πίεσαν για το δεύτερο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στις αρχές του δεύτερου 45λέπτου, η Καλλονή προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε “παρών” κι έσωσε τους “κυανέρυθρους”. Μάλιστα, στο 68ο λεπτό ο Μπακασέτας νίκησε για δεύτερη φορά τον Χογκ κι έδωσε σημαντικό προβάδισμα νίκης στον Πανιώνιο.

Μοναδική αξιόλογη φάση για την Καλλονή στο 91′, όταν το σουτ του Γιώργου Μανούσου κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Συνθέσεις

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Βλάχος, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπουμάλ, Βιγιάλμπα (58′ Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας (87′ Χαλκιαδάκης), Καραμάνος (64′ Μασούρας).

Καλλονή: Χογκ, Αντέτζο, Ούγκα, Αναστασιάδης (70′ Γιορέντε), Κρολ, Καλτσάς (85′ Κλαντρούμπσκι), Κεϊτά, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Ελλακόπουλος, Μανούσος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected