Κατηγορίες
Football League

Football League – Τα “φώτα” σε Κέρκυρα και Πάτρα

football111Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Football League, με τον Παναιγιάλειο να υποδέχεται τον Πανελευσινιακό (16:00), η Κέρκυρα την Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00) και η Παναχαϊκή τα Τρίκαλα (16:00).

Να συνεχίσουν την πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν μέχρι τώρα θέλουν τα Τρίκαλα στην δύσκολη έξοδο στην Πάτρα. Οι Θεσσαλοί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία. Αντίθετα η Παναχαϊκή, η οποία μετράει και έναν αγώνα λιγότερο, θα ψάξει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Στην αποστολή της Παναχαϊκής συμπεριλήφθηκε και ο Θανάσης Πινδώνης ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Στον αντίποδα ο Κώστας Παναγόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντάλι Γκμπαλέ που νιώθει ενοχλήσεις στον τένοντα της επιγονατίδας.

Στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας με μοναδικό σκοπό την νίκη που θα την φέρει στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, ενώ θέλουν να επωφεληθούν και τυχόν απώλεια των Τρικάλων. Στην αντίπερα όχθη η Αναγέννηση μετράει τέσσερις βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και θα προσπαθήσει να «κλέψει» αποτέλεσμα σε μία αρκετά δύσκολη έδρα.

Για την Κέρκυρα του Άγγελου Διγκόζη εκτός αποστολής είναι οι Παρασκευαΐδης, Καρντόσο και Σαμπανίδης, ενώ για τους Καρδιτσιώτες οι Δημόπουλος, Στάμος και Τζάνης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Πανελευσινιακό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στον «πάτο» της βαθμολογίας.

πηγή

δείτε εδώ τη βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P