Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύρασος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1

47d2da2fdca81767747c3c5796a7b28c_LΣε επεισοδιακό παιχνίδι, ο Πύρασος έφερε 1-1 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Δέχθηκε την ισοφάριση στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες (οι φιλοξενούμενοι με δέκα) και τον περιμένει μια γερή τιμωρία λόγω προσωρινής διακοπής του αγώνα για 8 λεπτά από ρίψη αντικειμένου στον διαιτητή.

Όλα τα σημαντικά στο ματς έγιναν στην επανάληψη. Στο 48ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε πέναλτι, στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκαν ο Δημητριάδης του Πυράσου και ο Κατσιαμήτας της Νεοκαισάρειας, στο 55′ ο Αναστασίου πέτυχε ωραίο προσωπικό τέρμα, στο 58′ ακυρώθηκε καθαρό γκολ του ίδιου παίκτη για επιθετικό φάουλ, στο 75′ ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σκούρτι για χτύπημα εκτός φάσης και όχι κόκκινη όπως έπρεπε, ενώ πετάχθηκε από κάποιον φίλαθλο ποτήρι με καφέ προς τον ρέφερι που διέκοψε προσωρινά το ματς για οκτώ λεπτά. Με τη συμπλήρωση των 90, ο κ. Λάμπρου φώναξε 10 λεπτά καθυστερήσεις -δικαιολογημένες- και στο 9ο εξ αυτών, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Λαζαρίδη. Λίγο πριν, είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Κοτζαθανάσης. Αυτό είναι εν περιλήψει το σενάριο του επεισοδιακού παιχνιδιού.

Πρώτη καλή φάση στο ματς στο 15ο λεπτό όταν ο Αναστασίου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ο Καψιώτης από καλή θέση, σούταρε στην κίνηση λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βαν ντε Γουίχε απέκρουσε με γροθιές φάουλ του Νάκα από πλάγια και ο Κοτσιαρίδης στην επαναφορά , σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Μοιρασμένο το ματς, με τον Πύρασο να έχει αρκετές τελικές προσπάθειες: στο 21′ σουτ του Κοτζαθανάση από το ημικύκλιο άουτ, στο 22′ κεφαλιά του Αναστασίου στα χέρια του Τζίμα, στο 25′ σουτ του Κοντοβά από καλή θέση ψηλά άουτ, στο 30′ σουτ του Αναστασίου άουτ, ενώ για τους φιλοξενούμενους, διαγώνιο του Νάκα απέκρουσε ο γκολκίπερ του Πυράσου σε κόρνερ.

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected