Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου – Τέλος ο Λεωνίδας Μπίλης!

84307a295f866a766ef2d3d887756bbd_LΟ Λεωνίδας Μπίλης, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, γνωστοποίησε πως θα υποβάλει την παραίτησή του στη διοίκηση της Νίκης, ενώ όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα αυτή έγινε δεκτή!

Ιδιαίτερα φορτισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα ο 48χρονος τεχνικός. Συγκεκριμένα, αφού πήρε την ευθύνη για την σημερινή κακή εμφάνιση της ομάδας του, ανέφερε πως είναι αποφασισμένος να υποβάλει την παραίτησή του στη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, καλώντας την να αποφασίσει αν θέλει η ομάδα να συνεχίσει να λειτουργεί, σύμφωνα με το πλάνο του. H παραίτηση του κ. Μπίλη έγινε αποδεκτή, με τους Βολιώτες, πλεόν, να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

H ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής: “Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της ομάδας, γίνεται δεκτή η παραίτηση του έως σήμερα προπονητή της ομάδας κ. Λεωνίδα Μπίλη. Τον ευχαριστούμε για τις έως σήμερα υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected