Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-0 (photos)

12167400_10205960447793635_1132011491_n

Πολύ σημαντική και η δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για το Μακροχώρι, που δίνει την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μια νίκη μάλιστα κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που ωστόσο στο ξεκίνημα της σεζόν απογοητεύει με την παρουσία του αλλά και με το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να βρει την αγωνιστική ταυτότητα που πηγάζει από το ομολογουμένως ισχυρό ρόστερ.

Μπροστά σε λίγους θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου απέδειξε πως δύσκολα θα μπορέσει ο οποιοσδήποτε να κάμψει την αντίσταση της και παρά το γεγονός πως αποτελείται από πολλούς νεαρούς, βγάζει μια ομοιογένεια αλλά και μια συνοχή στο παιχνίδι της.

Το 90λεπτο είχε ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος και να δημιουργούν εκτός του τέρματος του Λάζαρου Πίκου, δύο ακόμη καλές στιγμές με τον σκόρερ και τον Μπρέγκου.

12166975_10205960548676157_245107187_n

Το γκολ όμως του νεαρού επιθετικού, που αγωνίστηκε πέρσι στην Κ17 της Βέροιας, ήταν αυτό που έβαλε μπροστά στο σκορ το Μακροχώρι και όπως αποδείχτηκε τελικά, το καθοριστικό για την τελική έκβαση του παιχνιδιού. Στη φάση αυτή και μετά από λάθος πάσα των φιλοξενούμενων στον χώρο του κέντρου, Τσακαλίδης και Μπρέγκου συνεργάστηκαν ωραία, ο τελευταίος βρήκε στα πλάγια της μεγάλης περιοχής τον Πίκο και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Κίτσου, που τη βρήκε ελάχιστα αλλά κατέληξε στα δίχτυα.

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως οι φιλοξενούμενοι θα αντιδρούσαν στο δεύτερο μέρος και θα έβγαιναν από τα αποδυτήρια φουριόζοι, απεναντίας συνέχισαν στο ίδιο τέμπο χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις στα καρέ των “ασπρόμαυρων”.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Παπαδάκη

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σταματίου, Σερασκιέρης Χ., Σερασκέρης Δ., Δημοσθένους (46′ Σταυρίδης), Μπρέγκου, Φωτόπουλος (62′ Παπακωνσταντίνου), Πίκος (78′ Τσιφλίδης), Φιλιππίδης, Τσακαλίδης.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Τσαγκεράς (13′ λ.τ. Μάραντης), Κοτζαχρήστος, Γιάτσος, Παρηγορίδης, Μίσκος (75′ Μωυσίδης), Ρίσσου, Ουέλινγκτον, Ευθυμιάδης, Μπάκανος (Κακούδης Δ.), Παπαδής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected