Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Νέο μεγάλο “διπλό” με Ιντέγε! (vid)

zagreb_ocfp2Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό! Με το έξοχο γκολ του Ιντέγε στο 79′ ο πρωταθλητής Ελλάδας επικράτησε με 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο “Μάξιμιρ” και έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο!

Για να προσαρμοστεί ο Ολυμπιακός στο δύσκολο αγωνιστικό χώρο του “Μάξιμιρ” χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά. Σ΄αυτό το διάστημα το 4-2-3-1 της Ντιναμό επιχείρησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να πιέσει, πράγμα που έκανε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Σ’ αυτό το κομμάτι του αγώνα οι “ερυθρόλευκοι” αμύνθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικά και βοήθησαν τον Ρομπέρτο να μην νιώσει σχεδόν καμία ανησυχία.

Μετά το πέρας του 20λεπτου, ο Ολυμπιακός “βρέθηκε” περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Οι μέσοι του πήραν πρωτοβουλίες, οι γραμμές ανέβηκαν πιο ψηλά και οι πρωταθλητές άρχισαν να δοκιμάζουν τα πόδια τους έξω από την περιοχή του Εδουάρδο σε μεγάλη συχνότητα. Το καλύτερο από αυτά τα σουτ έκανε ο Μαζουακού στο 32′ το οποίο εξουδετερώθηκε από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα. Την ίδια ώρα η Ντιναμό δεν μπορούσε καν να αναπτυχθεί και το παιχνίδι ελεγχόταν από τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η μοναδική αμυντική αβλεψία του Ολυμπιακού που προήλθε από ένα γλίστρημα του Μαζουακού λίγο έλειψε να φέρει γκολ για τους γηπεδούχους (δοκάρι ο Αντονιτς στο 52′) αλλά από το αμέσως επόμενο λεπτό οι “ερυθρόλευκοι” φόρεσαν το ένδυμα του κυρίαρχου στο “Μάξιμιρ” μέχρι το 70′

Από την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Ιντέγε στο 53′ και μετά η ομάδα του Σίλβα κυριάρχησε κατά κράτος δείχνοντας ότι ο χρόνος κυλούσε υπέρ της. Ανα τακτά χρονικά διάστημα ο Εδουάρδο έβλεπε τους αντιπάλους τους να κάνουν τελικές προσπάθειες, την ίδια ώρα που οι της Ντιναμό ψάχνονταν.

περισσότερα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected