Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Το φιλικό με Αίαντα και οι προπονήσεις στη Μελίκη

b3a54ecc0915f9347c3f53fa31d161fe_LΦιλικό ξεμούδιασμα για την ομάδα μας σήμερα, καθώς αντιμετώπισε στο ΔΑΚ Ευόσμου Θεσσαλονίκης τον τοπικό Αίαντα, ομάδα του πρώτου ομίλου της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας.

Το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου εναντίον της ΑΕ Λιβαδειάς.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 51-56, με το ματς να ολοκληρώνεται στα 3 δεκάλεπτα και με τον χρόνο συμμετοχής να μοιράζεται σε όλους τους παίκτες της ομάδας.

Στη Μελίκη οι προπονήσεις

Το  επόμενο διήμερο (Πέμπτη, Παρασκευή), οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο της Μελίκης, καθώς η έδρα της ομάδας μας στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ Μακροχωρίου θα παραμείνει κλειστή λόγω εργασιών στο παρκέ.

Με την ευκαιρία, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως την ΚΕΔΑ Αλεξανδρείας και ειδικότερα τους κυρίους Δελιόπουλο Στέφανο και Ακριτίδη Αλέξανδρο, όπως επίσης και τους ανθρώπους της Μελίκης, για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου για τις ανάγκες προετοιμασίας της ομάδας μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected