Κατηγορίες
MiniFootball

Το PRE-Unileague CUP είναι γεγονός!

dtΤο Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου διεξάγεται στο River Camp των Αχαρνών, μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα του Μίνι Ποδοσφαίρου διοργάνωση, το PREUnileague Cup!

To PREUnileague Cup είναι μια νεόδμητη διοργάνωση, η οποία παίρνει “σάρκα και οστά” για πρώτη φορά φέτος και αποτελεί ουσιαστικά ένα τουρνουά μεταξύ ομάδων που αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου 5Χ5 στη χώρα μας, το Total UNILeague, η έναρξη του οποίου είναι προγραμματισμένη για το Δεκέμβριο. H διοργάνωση του PreUnileague Cup είναι υπό την αιγίδα του Total UNILeague και διοργανώνεται από την ομάδα των Villagers FC, μία από τις πιο δραστήριες της διοργάνωσης.

Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για τις ομάδες που συμμετέχουν στον εν λόγο θεσμό, να δοκιμαστούν μεταξύ τους, πριν από την έναρξη της κανονικής σεζόν, και λειτουργεί στα πρότυπα και τη λογική των preseason matches (αγώνες πριν από την έναρξη του επίσημου πρωταθλήματος). Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν κύπελλο και έπαθλα (tabletsτελευταίας τεχνολογίας) για τη νικήτρια ομάδα και τους ποδοσφαιριστές!

Βάσει κανονισμών πάντως, δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά εκτός από όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση, έχουν και νέες, υπό την προϋπόθεση: ο αρχηγός τους να διαθέτει φοιτητικό πάσο (άλλωστε υπό το φοιτητικό πρίσμα διεξάγεται η εν λόγο διοργάνωση από το 2002)! Επιπλέον, η κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώσει ολόκληρο το ρόστερ της πριν από την έναρξη των αγώνων της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων γίνονται είτε απευθείας στο River Camp Αχαρνών, είτε μέσω τηλεφώνου (6972721484 – 2102465748). Το κόστος είναι χαμηλό, ενώ το μίνιμουμ των παιχνιδιών που προβλέπεται να παίξει η κάθε… επίδοξη διεκδικήτρια του τίτλου, είναι 4 (ομίλου και τουλάχιστον 1 νοκ-άουτ).

Το Μίνι Ποδόσφαιρο επεκτείνεται ταχύρυθμα στη χώρα μας, και μέσω του Total UNILeague, ανεβαίνει επίπεδο χρόνο με το χρόνο. Το “ορεκτικό” πάντως, στα γήπεδα του Μενιδίου, αναμένεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Τον ενισχυμένο -πλην αδαμάντινο-  ανταγωνισμό μεταξύ των υποψήφιων πρωταγωνιστών της περιόδου που είναι προ των πυλών!

*H συνεργασία που σας είχαμε προαναγγείλει είναι γεγονός! Το SportsUp επιλέχθηκε ως χορηγός επικοινωνίας των Unileague Cups που θα διοργανωθούν και τη φετινή σεζόν στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας! Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις αλλά και τα ρεπορτάζ των αγώνων, από την επιλογή στο μενού στην κορυφή της αρχικής σελίδας, πατώντας “Ποδόσφαιρο” και στη συνέχεια την κατηγορία “MiniFootball”. Ευχαριστούμε θερμά τους υπευθύνους της UniLeague, που μας επέλεξαν και τους ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected