Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-1 (photos)

_DSC9933Ντέρμπι με τα όλα του στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα τους δύο φετινούς εκπροσώπους της πόλης στην Α1 Ερασιτεχνική.

Αντίπαλες δύο ομάδες που ξεχωρίζουν με την παρουσία τους τη φετινή χρονιά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τη διάκριση. Ο μεν “δικέφαλος”, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου πέρσι, καταφέρνει (παρά την απώλεια πρωτοκλασάτων παικτών) να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και οι μεν “πράσινοι”, παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστοι να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις όντας αήττητοι πριν το σημερινό ντέρμπι.

Το σφύριγμα της λήξης όμως του ντέρμπι της πόλης έφερε νέα δεδομένα, καθώς ο μεν “δικέφαλος” κατάφερε να “σπάσει” το σερί της ΑΕΑ και να φτάσει μάλιστα την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5 η δε ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη απέδειξε για ακόμη μια φορά πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να φτάσει στο γκολ ωστόσο είτε από απειρία είτε από ατυχία, να μην καταφέρνει να μετουσιώνει σε τέρμα αυτή την υπεροπλία.

Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας φέτος, ο Γιώργος Κίτσας που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και…άνοιξε λογαριασμό στο κατάλληλο παιχνίδι, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στην ομάδα της οποίας φόρεσε τη φανέλα την περίοδο 2012-2013, στη Δ Εθνική. Ο “Γκόγκιτς”, με τέρματα στο 26′ και στπ 48′ δημιούργησε τις βάσεις για μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και παρά το γεγονός που οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι με το γκολ του Νίκου Θεοδωρόπουλου, η νίκη και οι τρεις βαθμοί “έγειραν” στην ασπρόμαυρη πλευρά.

Να σημειώσουμε πως άκρως θετική ήταν η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, καθώς πάνω από 400 φίλαθλοι έδωσαν το παρόν για το τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα τους και πολλά μέλη της δημοτικής αρχής.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

9′ Ωραία προσπάθεια από πλευράς τυπικά φιλοξενούμενων στο χώρο του άξονα, ο Λίτσι βρέθηκε απέναντι από τον Κασαπίδη, ο έμπειρος πορτιέρο είδε τη μπάλα να περνά εκατοστά από το δοκάρι

11′ Δυνατό σουτ του Μόσχου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ

15′ Εκτέλεση φάουλ του Αναστάση, η μπάλα περνά το τοίχος αλλά καταλήγει άουτ.

26′ ΓΚΟΛ! Παράλληλη πάσα από αριστερά του Ζωγράφου, αποδέκτης της μπάλας ο Γιώργος Κίτσας ο οποίος από πλεονεκτική θέση θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά για το 1-0

33′ Τεχνικό σουτ του Γιώργου Κίτσα από πλάγια θέση, η μπάλα λίγα εκατοστά από το δοκάρι του Μυλωνά.

45′ Μεγάλη ευκαιρία για τους “πράσινους”. Ο Αναστάσης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Λίτσι βρέθηκε σε καλή θέση, το σουτ όμως που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

48′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Λευτέρη Κίτσα, πρώτη κεφαλιά από τον Γιώργο Μπουκλά , δεύτερη από τον Γιώργο Κίτσα και η μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς (2-1)

60′ Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και πάλι με τον Λίτσι, η κεφαλιά – ψαράκι του οποίου πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασαπίδη.

67′ ΓΚΟΛ! Σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Θεοδωρόπουλος “ζύγισε” το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κελεσίδη.

_DSC9936 _DSC9937

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Λαδάς, Βασιλείου, Κίτσας Σ., Καρατάσος, Ζωγράφος (62′ Καραμήτσος), Κίτσας Γ., Μπεκτάς (90+3′ Ταραπόσος), Κίτσας Λ. (83′ Θεοδώρου Κυρ.), Χαρισούδης, Μπουκλάς Γ.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Κούκλας Α., Ιορδανόπουλος (75′ Κούκλας Π.), Θεοδωρόπουλος, Μόσχος (71′ Γρηγοριάδης), Λίτσι, Πέτκος, Μπενίσκος, Αναστάσης, Σαμαράς

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected