Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Άλωσε” του Ζωσιμάδες με Γιάννου!

asteras_Ο Αστέρας απάντησε στο γκολ του Μανιά και πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

To ματς άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Αστέρα και τον καλύτερο για τον ΠΑΣ. Μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μανιά μετά από τραγική έξοδο του Μπάτη που ουσιαστικά “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον επιθετικό του ΠΑΣ.

Το 1-0 έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια και συγκέντρωση στους γηπεδούχους που είχαν το μομέντουμ να πετύχουν κι άλλο γκολ, ενώ ο Αστέρας, αφού πρώτα ξεπέρασε το σοκ του γρήγορου γκολ, προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα. Τελικά η απάντηση για τους Αρκάδες ήρθε από την άσπρη βούλα με τον Μπερτόλιο να κερδίζει πέναλτι και τον Γιάννου να ευστοχεί (στο 39′).

Με το 1-1 στο… σακούλι της, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Αμφότερες βγήκαν μπροστά για να ψάξουν το δεύτερο γκολ, είχαν τις καλές στιγμές τους (κυρίως ο ΠΑΣ), αλλά το σκορ δεν άλλαζε και ο χρόνος πίεζε. Μάλιστα, ο Αστέρας πήρε την κατοχή και την πρωτοβουλία, αλλά δεν είχε την καλή τελική επιλογή όσες φορές βρέθηκε στην επίθεση.

Μία φορά τα κατάφερε και πήρε το προβάδισμα, γυρίζοντας το ματς. Στο 81ο λεπτό ο Λανθαρότε πάσαρε από δεξιά, ο Στρούνα άφησε τη μπάλα και ο Γιάννου αφύλακτος στο πέναλτι, πλάσαρε σωστά για το 1-2!

Ο ΠΑΣ βγήκε γρήγορα μπροστά για την ισοφάριση, προσπάθησε να πιέσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο που θα του βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

οι συνθέσεις και βίντεο από τον αγώνα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected