Διάφορα

Η τοποθέτηση του Υπουργού Εργασίας προκάλεσε νέο αλαλούμ με Κάρτα Σίτισης και Οικογενειακό Επίδομα!

30s19asf1-thumb-large

Εξαγγελίες Πετρόπουλου για επίδομα ΟΓΑ και Κάρτα Σίτισης αλλά ανάποδα!

Αν και ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας κ. Πετρόπουλος απο το βήμα της βουλής έκανε μια εξαγγελία για πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ ότι θα καταβληθούν αύριο και για την Κάρτα Σίτισης ότι θα πιστωθεί τα χρήματα στους δικαιούχους στις 5 Νοεμβρίου είναι προφανές σύμφωνα  και με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου που εκδόθηκε προχθές είναι προφανές ότι μπέρδεψε τις ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα σήμερα από το βήμα της βουλής ο κ. Πετρόπουλος ανακοίνωσε ότι την  Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή 223 εκ. ευρώ για τα οικογενειακά επιδόματα σε 640.000 δικαιούχους και άλλα 16,3 εκ ευρώ για την κάρτα σίτισης στις 5 Νοεμβρίου μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου με τον οποίο υπήρξε και αντιπαράθεση.

Είναι σαφέστατα προφανές ότι ο υφυπουργός στην απάντηση του μπέρδεψε τις ημερομηνίες αφού το επίσημο δελτίο του Υπουργείου μόλις δύο ημέρες πριν έκανε λόγο για πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων στις 5 Νοεμβρίου και πίστωση της Κάρτας Σίτισης αύριο 30 Οκτωβρίου.

περισσότερα στα dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected