Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γρηγόρης Αργυρίου – Το μεγάλο επαγγελματικό βήμα και οι δηλώσεις του στο SportsUp

DSCN0633H νέα σελίδα στη ζωή του Γρηγόρη Αργυρίου είναι από σήμερα γεγονός.

Ο νεαρός αμυντικός του ΑΣ Ειρηνούπολης και παλαιότερα του ΦΑΣ Νάουσα, ταξίδεψε χθες μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και πρώην συνεργάτιδα του SportsUp Εύα Ταγαρά στην Αμερική, όπου θα διαμένει πλέον μόνιμα για επαγγελματικούς λόγους.

Η απόφαση δύσκολη βεβαίως αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως η οικονομική κρίση και η τεράστια αβεβαιότητα που επικρατεί γενικότερα, έχουν οδηγήσει αρκετούς νέους στη ξενιτιά, που άλλες φορές ανοίγει νέους, φιλόδοξους ορίζοντες κι άλλες φορές προκαλείται από ανάγκη. Στην περίπτωση του Γρηγόρη Αργυρίου, τα σημάδια είναι άκρως θετικά και φαίνεται πως το αύριο μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι.

Όσον αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα, μαθαίνουμε πως δεν σταματά με την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ήδη έχει γίνει η σχετική κουβέντα με μια ομάδα της Φιλαδέλφεια, όπου θα διαμένει πλέον ο Ναουσαίος αμυντικός.

δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα του SportsUp, στα πλαίσια της βράβευσης του ως MVP της 5ης αγωνιστικής, που έλαβε χώρα στην τελευταία του προπόνηση με τη φανέλα του ΑΣ Ειρηνούπολης.

Οι συνεργάτες του SportsUp εύχονται στον Γρηγόρη και στην Εύα, καλή σταδιοδρομία στη νέα τους ζωή, πάντα με υγεία και δημιουργία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected