Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Λίγο πριν τη σέντρα σε 1ο και 2ο όμιλο

Γ-ΕΘΝΙΚΗ-542x291-300x161Ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών είναι το φετινό της Γ Εθνικής.

Οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά δύσκολες και ειδικά τώρα στο ξεκίνημα της σεζόν, οι ομάδες ακόμη «ψάχνονται» και δύσκολα μπορείς να διακρίνεις κάποιο φαβορί.

Το SportsUp σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα tips από τους αυριανούς αγώνες για την 7η «στροφή» σε 1ο και 2ο όμιλο, όπως πηγάζουν από τα τελευταία ρεπορτάζ των κατά τόπους συνεργατών.

1ος όμιλος

Άρης : Με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος). Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την Καβάλα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής) που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Τσουμάνης (arisfc.gr)

FC Σέρρες : Οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου δεν έχουν περιθώριο να αφήνουν χαμένους βαθμούς σε οποιοδήποτε γήπεδο, για αυτό και θα παλέψουν κόντρα στους «μαυραετούς» και ότι βγει. Το σημαντικό είναι ότι οι Σερραίοι θα πάνε σε αυτό το ματς με σημαντικές απουσίες, ειδικά στην μεσαία γραμμή, καθώς οι Κούτλας-Καραγιαννίδης που αποτέλεσαν βασικό δίδυμο σε προηγούμενα ματς θα είναι εκτός, ενώ το ίδιο ισχύει για ακόμη μία αγωνιστική και για τον Τρύφωνα Κασμερίδη. Βέβαια η ομάδα των Σερρών θα είναι ενισχυμένη με τα νέα μεταγραφικά της αποστήματα πλην του στρατευμένου Κώστα Τριανταφύλλου. Συγκεκριμένα οιΝτούνγκα, Παπαδόπουλος και Μουτίδης θα είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται κάποιος από αυτούς να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα (serressport.gr)

Κοζάνη : Η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά θα ταξιδέψει αρκετά χιλιόμετρα για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Έβρου Σουφλίου, με την ψυχολογία της ομάδας να είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα τη χρονιά, αφού μετά από έξι αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει τρεις βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και από τον θεσμό του Κυπέλλου και έτσι το έργο του νέου προπονητή δείχνει αρκετά δύσκολο. Η Κοζάνη δεν θέλει απλά το θετικό αποτέλεσμα, αλλά το τρίποντο της νίκης για να μπορεί να ελπίζει στη συνέχεια (top-sport.gr)

b3b10488c6f827965c1cc4ca92e27d04_L

Δόξα Δράμας : Είναι απίστευτο πλέον αυτό που συμβαίνει στην Δόξα καθώς από την προπόνηση της Τετάρτης μετράει άλλη μια απώλεια αφού ο Σάκης Στόικος τραυματίστηκε και χάνει τον Κυριακάτικο αγώνα. Όλα έγιναν σε μια φάση κατά την διάρκεια του εσωτερικού διπλού όπου ο παίκτης της Δόξας την στιγμή που επιχείρησε να σουτάρει, η μπάλα αναπήδησε απρόβλεπτα πάνω στο χόρτο του αγωνιστικού χώρου όπου προπονούταν  η ομάδα. Αποτέλεσμα ήταν να «πιάσει αέρα» όπως χαρακτηριστικά λέγεται και να πάθει την ζημιά. Αρχικά ο Στόικος είχε έντονους πόνους αλλά μετά, την δεύτερη μέρα υπήρξε βελτίωση, χωρίς όμως να λείψουν οι ενοχλήσεις. Έτσι αφού χθες είδε τον γιατρό της ομάδας, σήμερα το πρωί πήγε και έκανε μαγνητική τομογραφία. Δυστυχώς, παρότι υπήρχε η ελπίδα να μην είναι κάτι το σοβαρό, τελικά το πόρισμα της μαγνητικής έδειξε διάταση του έσω πλάγιου. Αυτό μεταφράζεται σε μια εβδομάδα αποχή από την αγωνιστική δράση.  Το κατά πόσο είναι σημαντική αυτή η απώλεια φαίνεται εύκολα με μια γρήγορη αναδρομή στο παιχνίδι μέσα στο Λαγκαδά όπου απουσίαζε λόγω τιμωρίας. Η απουσία του Στόικου μαζί με αυτή του Διαμαντίδη ανοίγει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα στον άξονα της ομάδας όπου πλέον και για άλλη μια φορά ο Παντζιαράς θα πρέπει να κάνει τα «δικά του κόλπα» για να βρει τις αναγκαίες λύσεις. Στα ευχάριστα ανήκει το γεγονός ότι ο Βραμέντζλης μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και μαζί με τον Χαριτίδη θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών. Επίσης ο Γκαρακλίδης έχει ανεβάσει ρυθμούς και δεν αποκλείεται να είναι και αυτός στην αποστολή για το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη (sportdrama.gr)

Oι αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο :

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Καμπανιακός
Εθνικός Αγιονερίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εορδαϊκός
ΑΠΕ Λαγκαδά – Καβάλα
Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Νέστος Χρυσούπολης – Άρης
Δόξα Δράμας – FC Σέρρες
Έβρος Σουφλίου – Κοζάνη

2ος όμιλος

Πύδνα Κίτρους : Με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα αναχωρήσει η Πύδνα Κίτρους για το κυριακάτικο παιχνίδι της με τον Αιγινιακό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παυλίδης και Ραπτόπουλος, οι οποίοι παρότι μπήκαν στο πρόγραμμα της ομάδας, δεν είναι απόλυτα έτοιμοι για να αγωνιστούν. Οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Αποστόλη Στύλου : Αλυσανδράτος, Γελαδάρης, Δασκαλόπουλος, Δελίδης, Δήμας, Δημητρίου, Καραγκούνης, Kolla, Κολαξίδης, Κουνδής, Κωτσιόπουλος, Κυπαρίσσης, Λαγδάρης, Λαζαρίδης, Μακράκης, Ottα, Παυλίδης, Πετρουζέλης, Ραπτόπουλος, Sehollari, Σκριβάνος, Στούμπος, Ταταρίδης, Τρικαλόπουλος, Τσιλεγκερίδης, Τσιούνης, Τσιώμης (pieriasport.blogspot.gr)

Αιγινιακός : Ο Περικλής Αμανατίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά σε τραυματισμούς ή τιμωρίες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους Κιτριώτες, σε ένα παιχνίδι που είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μιας και το «συγκρότημα» του Αιγινίου ισοβαθμεί με την επίσης φιλόδοξη Πύδνα, έχοντας από 10 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Αιγινιακός, μετά το εκτός έδρας 2-0 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει το «τρίποντο» στο δεύτερο συνεχόμενο πιερικό ντέρμπι για να μην…πετάξει στα σκουπίδια τους βαθμούς που κατέκτησε στη Νεοκαισάρεια. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη σαββατιάτικη προπόνηση, με τον Αμανατίδη να μην ανακοινώνει δεκαοκτάδα. Όλοι ο παίκτες θα βρεθούν στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα όπου ο προπονητής θα ανακοινώσει το βασικό σχήμα και τους αναπληρωματικούς (katerinisport.gr)

a5bc2ac01141693cbbb5cc3b7ea5afe2_L

Νίκη Βόλου : Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο προπονητής της Nίκης Βόλου, Κώστας Βελιτζέλος επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Εκτός έμειναν οι Πασκούλεφ, Κολημήτρας, Μπιτσάκος και ο τραυματίας Νάκας. Αναλυτικά η αποστολή για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής: Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κόλα, Κυπτίου, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Σταυράκης, Χολέβας. Να τονίσουμε ότι η αποστολή όταν ανακοινώθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα της Νίκης, δεν είχε τον Κυπτίου αλλά τον Πασκούλεφ και μετά από λίγη ώρα έγινε η διόρθωση, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να είναι στις επιλογές του Βελιτζέλου και τον Βούλγαρο να μένει εκτός (magnesiasports.gr)

Εθνικός Φιλιππιάδας : Η προετοιμασία του Εθνικού Φιλιππιάδας εν όψει του αγώνα με την Νίκη Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς» ολοκληρώθηκε με τον Ηλία Μαγκάκη να ανακοινώνει και την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Φώτης και Νίκου. Αντιθέτως, στην αποστολή των «κυανόλευκων» που αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι, συμπεριλήφθηκαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιώργος Ανδρικόπουλος και ο Φώτης Σιδέρης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Μαγκάκη (sportime24.gr)

Ρήγας Φεραίος : Μακρινό ταξίδι και δύσκολο παιχνίδι για τον Ρήγα Φεραίο στην 7η αγωνιστική, καθώς πηγαίνει στην Ηγουμενίτσα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Θεσπρωτό. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σέττος, Σφάκας και ο Τσίπη που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Στην αποστολή είναι 18 ποδοσφαιριστές: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Γούτσιος, Αποστολίδης, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Χατζής, Γεωργατζής, Γουτούλης, Ζενούνι, Θεοδώρου, Πάσχος, Κορέτα, Γκίκα, Μουσαμπελίου (magnesiasports.gr)

pasaxer

Αχέρων Καναλακίου : Ανάλογη συνέχεια θέλει ο ΠΑΣ Αχέρων στο πρωτάθλημα και στην 7η αγωνιστική, με αυτή της 6ης όπου η ομάδα του Καναλακίου έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και πήρε ένα μεγάλο διπλό και ταυτόχρονα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος τώρα η πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης που ίσως να φαντάζει φαβορί, αλλά σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Γ’ Εθνικής δεν υπάρχει φαβορί. Η ομάδα του Καναλακίου έδειξε αδυναμία στα πρώτα ματς και μαζί με κάποια λάθη γνώρισε τις ήττες, αλλά πλέον όλα αυτά πρέπει να μείνουν στο παρελθόν. Κι αυτό γιατί έδειξε ότι μπορεί όχι μόνο να πάρει μια νίκη, αλλά να σταθεί όρθιος και εκτός έδρας. Ο νεοαποκτηθέντας Κεϊτά βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Ν. Βέκιου και δεν αποκλείεται να τον δούμε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη διάθεσή του θα είναι και οι Ντέτσικας – Μάρκος που ταξίδεψαν και στον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτός και πάλι οι τραυματίες Πολυχρονάκης, Τζίμας Ι., Παππάς Δ. και Θεοδωράκης, όπως και ο Τσοβίλης που αναμένεται να μπει στους ρυθμούς της ομάδας από την επόμενη εβδομάδα. (sportime24.gr)

Πύρασος : Με 21 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Πυράσου για τον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης αύριο Κυριακή στη Νέα Αγχίαλο. Κανονικά είναι ο Φάνης Μαλακασιώτης που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού όλη την εβδομάδα, ενώ εκτός ο τιμωρημένος Δημητριάδης, οι ανέτοιμοι Χρ. Δαμάσκος, Μπασδάνης και ο τραυματίας Μυργιώτης. Την αποστολή -από την οποία τρεις θα αποκλειστούν λίγο πριν τη σέντρα- αποτελούν οι: Αναστασίου, Βαγγελάκος, Βαν ντε Γουίχε, Βουρδάκης, Γρατσάνης, Δαμάσκος Αχιλλέας, Καραγιώργος, Καρακώστας, Καραλόπουλος, Καψιώτης, Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Κουρτέλης, Μαλακασιώτης, Μπόρας, Πλασταράς, Σαμαράς, Στεφανής, Τσιουρέλης, Χαλάτσης, Χατζητρακόσιας (magnesiasports.gr)

Oι αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο :

ΑΕ Φαρκαδόνα – Τύρναβος
Πύρασος – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Φωκικός – Οπούντιος Μαρτίνου
Αιγινιακός – Πύδνα Κίτρους
Νίκη Βόλου – Εθνικός Φιλιππιάδας
Πιερικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Αχέρων Καναλακίου – ΑΕ Καραϊσκάκης
Θεσπρωτός – Ρήγας Φεραίος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected