Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Παγκράτι (76-77) Δηλώσεις

a786836489dab4f04d53706ec376ba50_LΔηλώσεις στους δημοσιογράφους έκαναν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δυο προπονητές των ομάδων Δημήτρης Γκίμας και ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν :

Ντίνος Καλαμπάκος : «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας μιας και η ομάδα κατάφερε να στηθεί στο και ένα και μπορεί μέσα σε τόσο λίγο διάστημα προετοιμασίας να είναι ανταγωνιστική. Αυτό το είδαμε με την νίκη επι του Ηρακλή με μια ομάδα μόλις 13 ημερών. Η προσπάθεια που γίνεται είναι εκπληκτική. Και από την πλευρά μας όμως η ομάδα στήθηκε στο πάρα ένα. Και ο Φίλιππος και το Παγκράτι συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα «τραπεζών» (Κύμη, Φάρος Κερατσινίου κλπ) το οποίο δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς. Όσο αφορά το παιχνίδι ήρθαμε στη Βέροια στρυμωγμένοι να ρίξουμε την τελευταία ζαριά γνωρίζοντας ότι και τα περιθώρια του Φιλίππου στενεύανε μετά την ήττα από τον Πανερυθραϊκό. Νομίζω είμασταν τυχεροί έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και ειδικά στο τελευταίο λεπτό αφού είχαμε μια στις οχτώ βολές και με το τρίποντο του Τριχόπουλου το παιχνίδι έγινε δραματικό στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βρήκαμε έναν απίστευτο Κασαμπαλή ο οποίος έκανε τα πάντα και βρισκόταν παντού κάτι το οποίο δεν περιμέναμε. Είχαμε άγχος και πιστεύω ότι ακόμη δεν είμαστε ομάδα Α2 κατηγορίας. Νομίζω όμως ότι θα γίνουμε. Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι και πρέπει να πιστέψουμε λίγο παραπάνω στον εαυτό μας. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, ξέρουμε όμως να παλεύουμε. Είμαστε μαχητές.»

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στο Παγκράτι για την δίκαιη νίκη μιας και φάνηκαν πιο συγκεντρωμένοι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Συμφωνώ με αυτά που προανέφερε ο κόουτς Καλαμπάκος σχετικά με την δημιουργία της ομάδας στο και πέντε αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτά. Η ομάδα δημιουργήθηκε όπως δημιουργήθηκε και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος. Η ήττα αυτή για εμάς είναι μια άσχημη ήττα αλλά πιστεύω ότι στην πορεία θα έρθουν και νίκες απρόσμενες. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα εμφανίστηκε νωθρή και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Παγκρατίου ενώ γνωρίζαμε τον τρόπο που παίζει. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε πιο δυναμικοί. Απίστευτος σήμερα ο Τάσος Κασαμπαλής ο οποίος βρισκόταν παντού. Έχουμε παίξει 5 παιχνίδια και εκτός από το παιχνίδι της Κύμης σε όλα τα υπόλοιπα η ομάδα εμφανίστηκε ανταγωνιστική, έχασε με μικρή διαφορά και νομίζω ότι θα βελτιωθεί, θα ανακάμψει και θα κάνει και τις απαραίτητες νίκες. Δεν απογοητευόμαστε, δεν βάζουμε τα κεφάλια κάτω. Βέβαια η ήττα αυτή μας βάζει σε τροχιά υποβιβασμού αλλά πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες και θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχος μας. Ακολουθούν παιχνίδια πολύ δύσκολα με Εθνικό και Φάρο ενώ τα επόμενα στην Βέροια θα έχουν χαρακτήρα τελικού»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected