Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Έβρος Σουφλίου – Κοζάνη 0-4

Χωρίς τίτλο

Nέα συντριβή με 0-4 από την ουραγό  Κοζάνη αυτή τη φορά (μετά από αυτή από την Καλαμαριά), δέχθηκε ο Έβρος Σουφλίου στην Ορεστιάδα (προσωρινή έδρα του λόγω έργων στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”) για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής και βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν όσο αφορούν την παραμονή.

Η Κοζάνη, αν και είχε αντίθετο τον δυνατό αέρα στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Γιάννος Πασχάλης στο 5′ και ο Γιάννης Τσικόπουλος στο 32′ μετά από ωραία προσπάθεια του Βουτσιώτη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Τσικόπουλος σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 70′, δίνοντας ουσιαστικό τέλος στην αναμέτρηση. Στις καθυστερήσεις ο Ηλίας Δούμας,  έγραψε το τελικό 0-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Mετά την νέα εντος έδρας ήττα του το Σουφλί έμεινε τελευταίο με 5 βαθμούς, τρεις κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Κοζάνη το προσπέρασε φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Συνθέσεις

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Στόγιαν): Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Μπαρμπούνης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν (63’ Πιτσόκος), Χιζανασβίλι (46’ Τζιμτζίρης), Λίτσκας, Εμρέ (83’ Χ. Λουϊζίδης), Μερτίκας.

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Ηλίας Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος (82’ Δούμας), Πετράκος (57’ Τάχιας), Αλμπάνης, Βουτσιώτης, Πασχάλης (71’ Χαματάι).

*thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected