Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – Νίκη Αγκαθιάς 0-1

DSC08972

Τρίτη συνεχόμενο ματς αήττητη η Νίκη Αγκαθιάς και δεύτερη συνεχόμενη νίκη, που τη φέρνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Σαμαρά είχε για ακόμη ένα παιχνίδι τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε κόντρα σε μια ομάδα με εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά και πολύ ποιοτικό ρόστερ. Ωστόσο, χάρη σε τέρμα του Βαγγέλη Γιδαρόπουλου στο 56′ πήρε την πολύτιμη νίκη και αναρριχήθηκε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Θύελλα με τη σημερινή ήττα (δεύτερη συνεχόμενη), υποχώρησε στην 7η θέση της κατάταξης.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται χρονικά διαστήματα της αναμέτρησης. Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την υπεροχή στα πρώτα 15 λεπτά, σταδιακά όμως η Νίκη ισορρόπησε και βγήκε δειλά δειλά στην επίθεση. Οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστες και το 0-0 ήταν αυτό που απεικόνιζαν τα πρώτα 45 λεπτά.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι νεοφώτιστοι ευτύχησαν να προηγηθούν, όταν ο Ζησιόπουλος πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Βαγγέλη Γιδαρόπουλο και αυτός από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Αποστολίδη.

Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, ο Κώστας Μουρτζίλας έριξε στον αγώνα τους Άγγελο Μυλωνά και Κούνιο ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση. Μάλιστα, στο 80ο λεπτό κατέγραψαν μια πολύ καλή στιγμή όταν το σουτ του Ισλάμι βρήκε το δοκάρι του Γιδαρόπουλου. Στο διάστημα αυτό, η Νίκη είχε επίσης μια καλή στιγμή, το πλασέ όμως του Γιάννη Γατόπουλου αποκρούστηκε προ της γραμμής από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Δεβετζίδη.

Συνθέσεις

Θύελλα Σταυρού : Αποστολίδης, Τσίπης, Κολίτσης (76′ Κούνιος), Μάρτος (65′ Μυλωνάς Α.), Δαρδακούλης, Καραγαβριηλίδης, Ιωσηφίδης, Ισλάμι, Μυλωνάς Γ., Δεμερτζίδης

Νίκη Αγκαθιάς : Γιδαρόπουλος, Λιακόπουλος Δ., Λιακόπουλος Θ., Μοσχόπουλος, Γατόπουλος Γ., Μουσενίκας, Σταμούλης, Χατζόπουλος (41′ λ.τ. Γιδαρόπουλος Ε.), Ζησιόπουλος (70′ Σαμαράς Δ.), Γατόπουλος Π., Ματσούκας, Γραμμενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected