Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-2 (photos+vid)

DSCN0686

Πολύ ποιοτικό παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ παρακολούθησαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (1/11) στο ανακαινισμένο και πραγματικά…αγνώριστο Δημοτικό Γήπεδο Νικομήδειας!

Οι άνθρωποι της διοίκησης υπερέβαλαν εαυτόν για να αλλάξουν την εικόνα του γηπέδου και σήμερα, διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι πως η προσπάθεια ήταν τεράστια και ο κόπος αναμφίβολος. Ωστόσο, αν υπάρχει μεράκι όλα γίνονται και αυτό το απέδειξε η διοίκηση του Κώστα Παρασκευαΐδη αλλά και όσοι βοήθησαν από το χωριό γι αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής αναμέτρησης, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου απέδειξε για ποιο λόγο θεωρείται το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική. Εκτός της νίκης που σημειώθηκε με τέρμα του Γιάννη Χατζηγεωργίου στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε σωρεία ευκαιριών (κυρίως στο πρώτο μέρος), έπαιξε εξαιρετικά στην κόντρα και πήρε μια νίκη σε μια έδρα που ελάχιστοι θα περάσουν.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιώργου Κεσίδη υστέρησε στην επιθετική λειτουργία, έκανε πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και δέχτηκε πολλές επιθετικές ενέργειες από τους “πράσινους”. Ωστόσο, η εμπειρία κάποιων παικτών αλλά και η δύναμη της έδρας, έφεραν την ισοφάριση λίγο πριν την ανάπαυλα, βάζοντας και πάλι τη Νέα Γενεά στο παιχνίδι. Στο τέλος όμως υπέστη την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, εντούτοις υπάρχει το υλικό και η ποιότητα για να “χτυπήσει” την άνοδο και με τις απαραίτητες προσθήκες, μπορεί να υλοποιηθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

DSCN0676

Το SportsUP βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Δημοτικό Γήπεδο της Νέας Νικομήδειας, όπου ο Απόλλων ήταν κυρίαρχος και έφτασε τουλάχιστον τέσσερις φορές σε θέση βολής. Ωστόσο όπως θα δείτε και στο βίντεο από τα πρώτα 45 λεπτά αργά το βράδυ, η αστοχία ήταν το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των προσπαθειών, ωστόσο στο 17′ κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ με διπλή προσπάθεια του Ηλία Σιδηρόπουλο προ κενής εστίας.

δείτε το γκολ :

Οι φάσεις που καταγράφηκαν για τον Απόλλων ήταν στο 5′ και στο 14′ με τον Σιδηρόπουλο, στο 8′ με τον Καρυπίδη και στο 37′ όταν η μπάλα χτύπησε τρεις (!) φορές στην επάνω πλευρά του οριζόντιο δοκαριού, σε μια σύγχυση στην άμυνα της Νέας Γενεάς. Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι είχαν δύο στιγμές, η μία της ισοφάρισης (εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, απόκρουση του Παπαρέντη και ο Κουκλανιώτης που πήρε το ριμπάουντ με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα) και μία με το σουτ του Παπαδόπουλου από μακριά που κατέληξε άουτ.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι πήγε κυρίως στη δύναμη, με πολλά μαρκαρίσματα και μάχες στο χώρο του κέντρου, ωστόσο ο Απόλλων βρήκε τον τρόπο και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Χατζηγεωργίου, έφτασε στη μεγάλη νίκη που τον φέρνει στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Μοσχολιό

DSCN0651DSCN0650

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γαϊτανίδης, Μαχανίδης Θ., Μαχανίδης Λ. (86′ Χαραλαμπίδης Η.), Κελεσίδης, Κουκλανιώτης, Τζίμος, Παπαδόπουλος, Ιατρόπουλος, Συμεωνίδης, Καρίπογλου (46′ Αγιαννίτης), Σιδηρόπουλος (80′ Δεμιρχανίδης).

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Ορφανίδης, Δημητρούσης Χ., Μιχαηλίδης, Τσαλίλης, Δημητρούσης Κ. (50′ Μπαξεβάνης), Σιδηρόπουλος (70′ Παπαδίνας), Κουτρουλιάς, Καϊσίδης (90+2′ Νομικός), Καρυπίδης, Χατζηγεωργίου.

*Η διοίκηση του Απόλλωνα θέλησε μέσω του SportsUp να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Νέας Γενεάς, για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected