Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ατρόμητος Διαβατού – Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η μεταγραφική περίοδος!

20151102-0004

Τρεις πολύ δυνατές προσθήκες πραγματοποίησε στο…παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου ο Ατρόμητος Διαβατού.

Το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ανάγκασε τη διοίκηση να ρίξει το βάρος στην ενδυνάμωση του ρόστερ και σήμερα, τελευταία μέρα των μεταγραφών, αποκτήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

Πρόκειται για τους Κυριάκο Βρεττό, Αλέξη Ασλάνογλου και Χρήστο Μπρέγκου, που ανακοινώθηκαν επίσημα από το blog του Ατρόμητου.

Ο Κυριάκος Βρεττός είναι 27 ετών (23/04/1988), αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και προέρχεται από την ΑΕ Καψόχωρας, με την οποία αγωνίστηκε για 1.5 χρόνο. Μάλιστα τη φετινή χρονιά, ξεκίνησε προετοιμασία ως προπονητής στην “κιτρινόμαυρη” ομάδα ωστόσο με απόφαση της διοίκησης, δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής και άπαντες αποχώρησαν για άλλες ομάδες.

DSCN8173 DSCN0255

Ο Αλέξης Ασλάνογλου επιστρέφει μετά από 6 μήνες στην ομάδα, απ όπου αποχώρησε με προορισμό τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. O 28χρονος (15/11/1987) αμυντικός, με πολύ καλές επιδόσεις κυρίως ως αμυντικό χαφ, αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΓΑΣ αλλά και σε ένα Κυπέλλου.

Τέλος, ο Χρήστος Μπρέγκου, που αγωνίστηκε στην αρχή της φετινής σεζόν με το Μακροχώρι είναι 29 ετών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως “10άρι” όσο και στο χώρο του κέντρου. Πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Φίλιππου Μελίκης, έχοντας μια πολύ καλή χρονιά και φέτος αποδέχτηκε την πρόταση του Μακροχωρίου όπου τελικά αγωνίστηκε μόλις 5 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected