Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Απόλλων Καλαμαριάς 3-1

Χωρίς τίτλοΧωρίς να εντυπωσιάσει ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-1 του Απόλλωνα που πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα και διαμαρτύρεται για τα  δύο γκολ των γηπεδούχων. Οι «κίτρινοι» αύξησαν τη διαφορά από τους διώκτες τους αποδεικνύοντας πως φέτος δεν έχουν αντίπαλο.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου φανέρωσε αδυναμίες στο επιθετικό της παιχνίδι καθώς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Κατάφερε, όμως να σκοράρει τρεις φορές εκμεταλλευόμενος την αποτελεσματικότητα των παικτών του.

Από την μεριά του ο Απόλλων έκανε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση έχοντας πετύχει ένα γκολ, χάνοντας μια απίστευτη ευκαιρία για ένα ακόμα και φωνάζοντας για επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ του Άρη και για οφσάιντ στο δέυτερο.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Άρη καθώς έπαιξε πειθαρχημένα αμυντικά και έκλεισε τους δρόμους προς την εστία του Κωνσταντίνου.

Μόνο μία φορά απειλήθηκαν πριν τελικά έρθει το γκολ του Τάτου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου από μεγάλη απόσταση στο 22’ και τους παίκτες του Απόλλωνα να διαμαρτύρονται πολύ έντονα για επιθετικό φάουλ του Καλογέρη στον Κωνσταντίνου.

Το 1-0 δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα με τον Απόλλωνα να είναι πολύ άτυχος όταν στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Προβατίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Μπουλγουρίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

περισσότερα στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected