Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Δωτιέας Αγιάς 0-1

DSC_8923Ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα τελικά να γνωρίσει στο γήπεδο του την ήττα από τον αξιόμαχο Δωτιέα Αγιάς.

Η ομάδα της Κατερίνης θα μπορούσε σε μια από τις φάσεις που δημιούργησε να πάρει αυτή κεφάλι στο σκορ και να αλλάξει όλη η εικόνα της αναμέτρησης για τη συνέχεια.

Αυτό όμως δεν έγινε και σε μια ανύποπτη στιγμή οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σε μια από τις λίγες φάσεις που δημιούργησαν να σκοράρουν και να φύγουν με το τρίποντο απο τη Νεοκαισάρεια.

Ο Δωτιέας έπαιξε έξυπνα, ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας κλειστά στα μετόπισθεν, με αντεπιθέσεις μπροστά και χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Μόλις στο 4΄απείλησε ο Αχιλλέας με τον Κοτσιαρίδη να βγάζει σέντρα από αριστερά και ο Νάκας να πιάνει την κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ.

Στο 32΄μεγάλη ευκαιρία του Αχιλλέα όταν ο Λαζαρίδης έβγαλε πολύ καλή σέντρα από δεξιά και στην προσπάθεια τους τους οι παίκτες της Αγιάς λίγο έλειψε να κάνουν το 1-0 με αυτογκόλ αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα έξω σε κόρνερ.

DSC_8918

Στο 37΄γύρισμα του Δερμίση από αριστερά, σουτ του Ζαχαράκη με μια με βολ-πλανέ για να βγάλει δύσκολα σε κόρνερ ο Μπαταβάνης.

Στο ξεκίνημα του 2ου μέρους οι φιλοξενούμενοι με τον Γούτο έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν πρώτοι αλλά το σουτ του από πλάγια και στο ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο 52΄ο Αχιλλέας ήρθε πολύ κοντά στο γκολ με τον Κατσιαμήτα μετά από όμορφη πάσα του Κοτσιαρίδη αλλά το πλασέ του έβγαλε ο τερματοφύλακας και 5 λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Δερμίση από αριστερά, πολύ καλή κεφαλιά του Κατσιαμήτα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαταβάνη.

Στο 82΄ ο Ραμάι από σέντρα του Καρβούνη θα κάνει με κεφαλιά το 0-1 και στο 85΄ ο Αχιλλέας θα ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Κατσιαμήτα χωρίς να δοθεί κάτι από τον διαιτητή κι έτσι η ομάδα της Λάρισας να πάρει ένα μεγάλο διπλό στην Πιερία απο έναν καλύτερο της αντίπαλο.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Σκέντος, Ποτουρίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Κατσιαμήτας, Νάκας (75΄Καπασακαλίδης), Κοτσιαρίδης (82΄Τσαγκαράκης).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Μπαταβάνης, Παππάς (78΄Σελήνης), Γούτος, Τσακάλη, Κόκκας, Σούλη, Ιωαννίδης (60΄Τσατσαλίδης), Ντακούλας, Ραμάι, Μπαλογιάννης (55΄Τσιρογιάννης), Καρβούνης

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected