Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης 3-0

IMG_1056-604x512Ο ΑΟΚ ήθελε πάση θυσία μια νίκη και τα κατάφερε.

Κέρδισε δίκαια, παρουσιάστηκε βελτιωμένος και ειδικά στο β` μέρος, είχε μεγάλη ουσία στο παιχνίδι του. Σίγουρα άλλος ΑΟΚ σε σχέση με τελευταία ματς που είδαμε, ειδικά στην επανάληψη. Ήθελε να αποδείξει κάτι και όταν του έφυγε το άγχος με το 1-0, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Για το Νέστο όλα τελειώσανε στο 80`, όταν έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μκριτσιάν.

Ο Ανυφαντάκης που δεν είχε στη διάθεση του, τους τραυματίες Παππά και Μπρατσιάνι, παρέταξε τον ΑΟΚ, με Αθανασίου κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Σταματόπουλος, αριστερά στην άμυνα ο Μαργαρίτης, δυο στόπερ ο Λιόλιος και ο Μπάτζιος. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Δέντσας, ο Παληγεώργος και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Πλάγια στα δεξιά ο Πτηνόπουλος, πλάγια στα αριστερά ο Δουμάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Καζάκης.

Ο Χρυσοστομίδης ξεκίνησε με βασικό τον Μαχαιρούδη στη θέση του φορ, ενώ ο Κούτεφ και ο Σγκούρι ήταν οι δυο πλάγιοι. Ο Χασάνογλου ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Στη μεσαία γραμμή, Παπαδάτος και Γκατζολάρι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Στην άμυνα, δεξιά ο Παυλακάκης και αριστερά ο Μπουλγούρας. Δύο στόπερ ο Σεφερίδης και ο Μκρτσιάν. Τερματοφύλακας ο Καραβελίδης.

Στα πρώτα 45 λεπτά, δε χάθηκε η κλασσική ευκαιρία και από τις δυο ομάδες. Ο ΑΟΚ είχε διαστήματα με καλή κυκλοφορία της μπάλας και ορεξάτο τον Πτηνόπουλο, που δημιουργούσε ορισμένα προβλήματα.

Ο Νέστος προσπάθησε να ψάξει την κάθετη πάσα, περισσότερο στο Σγκούρι που αυτή τη φορά κινούνταν στα πλάγια. Η μπάλα πέρασε ελάχιστα από τα πόδια του Χασάνογλου, που μάλιστα έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από το Δεσύλλα.

Το θέαμα του πρώτου ημιχρόνου, ήταν μετριότατο.

Στην επανάληψη ο Νέστος είχε την πρώτη ευκαιρία αλλά ο ΑΟΚ στη συνέχεια έδειξε ότι το θέλει περισσότερο. Ηταν αποτελεσματικός με τον Καζάκη να πετυχαίνει και τα δυο γκολ, της νίκης.

Δούλεψε πολύ καλά η δεξιά πλευρά με Σταματόπουλο- Πτηνόπουλο, ο Καζάκης ήρθε στο γκολ και ήταν αποτελεσματικός. Κάτι που μέτρησε.  Απλά πράγματα.  Ο Νέστος δεν είχε φρεσκάδα στο παιχνίδι του ενώ αρκετά ατού του, δεν ήταν σε καλή μέρα.

Το φιλμ του αγώνα

14` Προσπάθεια και  σουτ(πλάγια θέση) του Πτηνόπουλου, στην κλειστή γωνία, απομακρύνει με τα πόδια ο Καραβελίδης.

21` Πλασέ του Σγκούρι μέσα από την περιοχή, απόκρουση του Αθανασίου.

49` Παράλληλη σέντρα του Γκατζολάρι , ο Κούτεφ αστόχησε από πολύ καλή θέση. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία.

59` Σέντρα από τα δεξιά του Σταματόπουλου, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Καζάκη, το 1-0.

80` Ο Μκρτσιάν χρησιμοποιεί το χέρι του, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και δέχεται την 2η κίτρινη(κόκκινη). Ο Νέστος με 10 παίκτες.

82` Σέντρα Σταματόπουλου, κεφαλιά πάσα του Καζάκη, πλασέ του Κανούλα, έξοχη απόκρουση του Καραβελίδη.

83` Κούρσα από τα δεξιά ο Πτηνόπουλος και παράλληλη σέντρα, ο Καζάκης με προβολή από πολύ κοντά, το 2-0

89` Λάθος του Καραβελίδη, ο Πτηνόπουλος σε κενή εστία με πλασέ το 3-0.

Συνθέσεις

ΑΟΚ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Παληγεώργος (85’ Ασημάκης), Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης (69’ Κανούλας), Καζάκης (89’ Μπλιος)

Νέστος: Καραβελίδης, Παυλάκης, Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκρτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι (73’ Γαμβρέλης), Μαχαιρούδης, Κούτεφ (53’ Λαζαρίδης), Σγκούρι.

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected