Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Πατρίδας – Κεραυνός Επισκοπής 2-4 (photos+vid)

DSCN0769
Εύκολο απόγευμα για τον εξαιρετικό φέτος Κεραυνό Επισκοπής, που εκτός της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, διαγράφει πολύ καλή πορεία και στο πρωτάθλημα, φιγουράροντας στη 2η θέση μετά από 7 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με το ρευστό 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, “πάτησε γκάζι” και έφτασε στο 4-0 στο 77ο λεπτό.

DSCN0792

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΣ Πατρίδας είχε αρκετές ελλείψεις στο σημερινό παιχνίδι τόσο λόγω τιμωριών (Νίκος Αλμαλιώτης) όσο για των δύο νέων αποκτημάτων (Θάνος Κολοκοτρώνης και Παύλος Διαμαντίδης) που θα ενσωματωθούν από τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Εκτός των άλλων, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι τεράστιες προσπάθειες των διοικούντων που με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Βέρρο, έχουν επέμβει θεαματικά στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Πατρίδας, ανακαινίζοντας σε μεγάλο βαθμό αποδυτήρια και τα πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Παρουσία 80 περίπου θεατών (το εργάσιμο της ημέρας δεν επέτρεψε μεγαλύτερη προσέλευση θεατών) και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, ο Κεραυνός έδειξε από το πρώτο λεπτό πως θα κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Με pressing ψηλά και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και κατάφερε στο 13ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Δημητρίου, “ξεκλειδώνοντας” από νωρίς την άμυνα των γηπεδούχων.

Ωστόσο το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το ρευστό 0-1, παρά τον σημαντικό αριθμό ευκαιριών από πλευράς “κοκκινόμαυρων” για δεύτερο τέρμα. Οι “κίτρινοι” είχαν μια καλή στιγμής με ένα εξαιρετικό σουτ του Βούλγαρη που πέρασε λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Βόλτση.

Το δεύτερο γκολ που ζητούσε επίμονα ο Κεραυνός ήρθε στο 49′, μετά από ωραίο γέμισμα από τον Δημητρίου στην πλάτη της άμυνας και ιδανικό σουτ από τον Κώστα Ντέλλα από πλάγια θέση.

Το τέρμα αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα, που έγινε πιο ανοιχτός με αποτέλεσμα να σημειωθούν τέσσερα ακόμη γκολ, δύο για κάθε ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-4 χάρη σε δύο τέρματα του Λύτη, αρχικά στο 58′ από το σημείο του πέναλτι που κέρδισε ο Ντέλλας και στο 77′ όταν βρέθηκε απέναντι από τον Τσίμπουλα.

Τo ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια και έφτασαν δύο φορές στο γκολ, το πρώτο εντυπωσιακό όταν ο Παναγιώτης Καλφούντζος κινήθηκε προς τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με υπέροχο τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Βόλτση. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Άρης Λασκάρογλου στο 89′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Χαραλαμπίδη.

DSCN0771 DSCN0770

Συνθέσεις 

ΑΣ Πατρίδας : Τσίμπουλας, Πέιος, Δούδας, Σιακαβάρας, Παπαδόπουλος Α. (83′ Λασκάρογλου), Τριανταφυλλίδης Λ., Καλφούντζος, Μπεκιαρίδης, Τσάνι (55′ Στεργιόπουλος), Μπύρνας, Βούλγαρης (46′ Γερασιμίδης).

Κεραυνός Επισκοπής : Βόλτσης, Ορδουλίδης (67′ Εξαρχόπουλος), Μουζάκι, Λέσκας, Δημητρίου, Τσεχελίδης (73′ Αλατσίδης), Ορφανίδης, Χαραλαμπίδης, Λύτης, Τουμαράς, Ντέλλας (78′ Δάτσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected