Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) FC Σέρρες – Έβρος Σουφλίου 0-0

12059858_10153839260064245_2006162727_oΗ FC Serres δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τον βαθμό που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική στην Δράμα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με 0-0 κόντρα στον Έβρο Σουφλίου και παρέμεινε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη.

Το παιχνίδι δε ξέφυγε από την μετριότητα και για τις δύο ομάδες με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και μάλιστα αυτές έγιναν κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και οι δύο ζήτησαν πιο επίμονα τους τρεις βαθμούς της νίκης και βρέθηκαν κενοί χώροι στις άμυνες, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να δούνε κάποιο γκολ όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ομόνοιας και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 57΄ με την κεφαλιά του Κρυστάλλη να καταλήγει άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντούνγκα και στο 81΄ είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους με τον Παπίτσα να μην εκμεταλλεύεται την καλή προσπάθεια και την ασίστ του Κατσαρού, καθώς αν και αμαρκάριστος, το δυνατό σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Οι ακρίτες που είχαν αρκετούς Σερραίους στην σύνθεση τους(Χατζάκος, Μερτίκας, Χιζανασβίλι, Ζιγκερίδης) ανέβασαν ρυθμούς στα τελευταία λεπτά, πέρα από κάποιες προσπάθειες που είχαν νωρίτερα με δημιουργό κυρίως τον Μερτικά και στο 85΄ ο Μεμέτ ανάγκασε τον Μπαχταρλίεφ να αποκρούσει εντυπωσιακά. Στο 87΄ ο Μερτίκας σούταρε και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 4ο λεπτό τον καθυστερήσεων ο Λουιζίδης λίγο έλειψε να κλεψει το τρίποντο για την ομάδα του αλλά το σουτ του έφυγε μόλις άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μελτζανίδης, Γιάντσης, Μίσκος

Συνθέσεις

FC SERRES : Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης(13΄ Καραγιαννίδης), Παυλίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελίδης, Μουτίδης(46΄ Κατσαρός), Θυμιατής, Κρυστάλλης, Βλάχος(70΄ Παπίτσας), Ντούνγκα

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ : Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης (55΄ Πιτσόκος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν (76΄ Λουιζίδης), Χιζανασβίλι, Μερτίκας, Μεμέτ, Ζιγκερίδης

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected