Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – Νίκη Βόλου 1-1

c57a88147dd93c59a78d90bd9e3591d7_LΗ Νίκη αντιμετώπισε τον ουραγό Οπούντιο στο Μαρτίνο, προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, με τέρμα του Κανελλόπουλου, ο Ελευθεριάδης με τον Κρεββατά έκαναν “δώρο” στους γηπεδούχους το 0-2 στο 34′ και ο Καντού τιμώρησε τους κυανόλευκους, με γκολ – δώρο του Σταυράκη, γράφοντας το τελικό 1-1. – Συνεχίζεται το κακό σερί των μπλε στα εκτός έδρας παιχνίδια, με μόλις ένα τρίποντο σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Αδίκησε τον εαυτό της για μία ακόμα φορά η Νίκη. Οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, προηγήθηκαν, έκαναν ευκαιρίες για δύο ή και παραπάνω τέρματα, αλλά προδόθηκαν από ορισμένα ατομικά λάθη τους. Ερωτηματικό για όλους η ακόμα μία μέτρια εμφάνιση σε δεύτερο μέρος, με τους κυανόλευκους να μη μπορούν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, όπως και στο παιχνίδι της Άρτας, με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

0-1, αντί για 0-2 στο πρώτο μέρος

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά μουδιασμένα, με τη Νίκη να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Οπούντιο να περιορίζεται στα ανασταλτικά του καθήκοντα, χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία. Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός πως στα πρώτα 20 λεπτά σημειώθηκε μόλις μία τελική προσπάθεια. Συγκεκριμένα, στο 3′ ο Ελευθεριάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα, εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καρανάσιου.

Στην πρώτη της κλασική ευκαιρία για κάποιο τέρμα, η Νίκη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε πλεονεκτική θέση από τα δεξιά, με τον Ελευθεριάδη να γεμίζει σωστά προς την περιοχή και τον Κανελλόπουλο να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά, γράφοντας το 0-1.

Αμέσως μετά το τέρμα του Κανελλόπουλου, ήταν λογικό τα πόδια των παικτών του Κώστα Βελιτζέλου να λυθούν και να αναζητήσουν το δεύτερο γκολ, που θα κλείδωνε τους τρεις βαθμούς για τη Νίκη από το πρώτο μέρος. Στο 34′, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 0-2. Ο Κανελλόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, βρέθηκε απέναντι από τον Καρανάσιο σε πλάγια θέση, γύρισε με καμπύλη τη μπάλα προς τους ανενόχλητους Κρεββατά κι Ελευθεριάδη, με τους δύο να μπερδεύονται και να μη μπορούν να τη στείλουν στα δίχτυα, προ κενής εστίας.

Το ημίχρονο έκλεισε, με την πρώτη τελική προσπάθεια των παικτών του Οπούντιου στο ματς, με μία εκτέλεση φάουλ του Δεδέ στο 37′ να καταλήγει ψηλά από την εστία του Άγγελου Σταυράκη.

Σταυράκης χάρισε, Καρανάσος έσωσε

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τους κυανόλευκους. Συγκεκριμένα, στο 47′ σε μία ανύποπτη φάση, πραγματοποιήθηκε ένα γέμισμα από τα δεξιά προς την περιοχή του Άγγελου Σταυράκη, εκείνος έδιωξε λανθασμένα προς την εστία του, με τον Καντού σε κενό τέρμα να κάνει το 1-1.

Η Νίκη, παρ’ όλα αυτά, δεν επηρεάστηκε και προσπάθησε άμεσα να αντιδράσει, πραγματοποιώντας ένα “μπαράζ” χαμένων ευκαιριών, προκειμένου να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 54′, οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία για το 1-2. Ο Μπαλαράμπε μπήκε όμορφα από τα αριστερά και πραγματοποίησε τη συρτή κάθετη μπαλιά, με Κανελλόπουλο κι Ελευθεριάδη να μη μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα και τον Δέδε να διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Ελευθεριάδη, με την κεφαλιά του Κρεββατά να φεύγει άουτ.

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected