Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Θεσπρωτός 1-1

KARAISKAKIS_THESPROTOSΜετά από πέντε συνεχόμενες νίκες η ΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στον εντός έδρας αγώνα με τον Θεσπρωτό, σ΄ ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 35΄ με σκόρερ τον πρώην παίκτη των γηπεδούχων,Στέλιο Τζερεμέ.

Στο β΄ μισό του αγώνα η ΑΕ Καραϊσκάκης πίεσε, στάθηκε άτυχη καθώς είχε -συνολικά- τα τρία δοκάρια, αλλά λίγο πριν το τέλος (85΄) κατάφερε να σκοράρει με τον Σωκράτη Ευαγγέλου και να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα, η Αρτινή ομάδα θα μπορούσε να «κλέψει» ακόμη ένα παιχνίδι στις καθυστερήσεις, αλλά ο Καβαλλάρης αφύλακτος με κεφαλιά από τα δύο μέτρα έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του αγώνα, μετά από σέντρα του Λάμπρου, η κεφαλιά του Μπουσινάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντάκη. Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Καπετάνου έδιωξε σε κόρνερ ο πορτιέρο του Θεσπρωτού και στο 5΄ το πρώτο σουτ των φιλοξενούμενων στον αγώνα με τον Τζερεμέ, έβγαλε σε κόρνερ ο Καραγκούνης. Στο 14΄ το σουτ του Ευαγγέλου μπλόκαρε ο Κωνσταντάκης και στο 23΄ μετά από κόρνερ του Τζερεμέ, ο Μήτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μετά από φάουλ του Καπετάνου στο 25΄, ο Τζημογιάννης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καπετάνου από το ημικύκλιο στο 29΄. Λίγα λεπτά μετά, στο 35΄ ο Θεσπρωτός πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν αρχικά ο Αγκιούν Σουκρήογλου σούταρε, με τον Δημητρίου να διώχνει και ο Τζερεμές που πήρε το ριμπάουντ έστειλε την μπάλα με νέο σουτ στα δίχτυα των γηπεδούχων. Με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Θεσπρωτού πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

περισσότερα στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected