Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – Θύελλα Φιλώτα 0-0

G_E8NIKH_eordaikos_8uellaFilotaΙσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το Δυτικομακεδονικό ντέρμπι μεταξύ του Εορδαϊκού και της Θύελλας Φιλώτα.

Ο Εορδαϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά, με το Φιλώτα μετά το δεκάλεπτο και μέχρι το 35′ να ισορροπεί το παιχνίδι. Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκει και πάλι στην ομάδα του Εορδαϊκού σε ένα μέτριο ποιοτικά α’ ημίχρονο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να φανούν επικίνδυνες στην αντίπαλη εστία.

Ο Εορδαϊκός διαμαρτύρεται για το γκολ που του ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 15′.

Στο β’ ημίχρονο ο Εορδαϊκός ήταν καλύτερος πίεσε τη Θύελλα για κάποιο γκολ αλλά έπεσε επάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα του Φιλώτα, Κοντογουλίδη.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 15′ ο Γιόνδης θα δώσει στο Μαυροματίδη που με σουτ θα σημειώσει τέρμα αλλά θα ακυρωθεί από τον επόπτη ως οφσάιτ, μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 35′ σουτ Μαυροματίδη, μπλοκάρει ο Κοντογουλίδης.
Στο 44′ φάουλ Γιόνδη, λίγο έξω από το δοκάρι.
Στο 50′ δυνατό σουτ Σερσέμη, άουτ.
Στο 56′ σουτ Κουλίδη, άουτ.
Στο 60′ ο Γιόνδης θα βρεθεί απέναντι από τον Κοντογουλίδη, θα πλασάρει αδύναμα, για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Φιλώτα.
Στο 67’ σέντρα Πασχαλίδη, κεφαλιά Γιόνδη, άουτ.
Στο 78’ κόρνερ του Ελευθεριάδη, κεφαλιά Πάλλα, λίγο έξω.
Στο 82’ ο Μπίκος στο Γιόνδη, σουτ, αποκρούει ο Κοντογουλίδης.
Στο 94’ μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό να πάρει τη νίκη, κόρνερ του Μαυροματίδη κεφαλιά Κλάζογλου, μπλόκαρε ο Κοντογουλίδης.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Χαραλαμπίδης Μ. , Κλάζογλου, Σαββίδης, Σερσέμης (81’ Ακριτίδης), Κουλίδης, Μπίκος (81’ Cela), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης Θ. (71’ Αμπατζίδης), Μαυροματίδης.

Θύελλα Φιλώτα (Παπαδόπουλος): Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης (78’ Καραπέτρος), Γεωργόπουλος, Palla, Τακίδης, Παπαγεωργίου (68’ Βαφειάδης), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Μπαστάνης (63’ Γιακουμής).

*matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected