Football League

Λαμία – Τα πήρε στο…κρανίο και έδιωξε δύο παίκτες!

vazakas acharnaikos_610x400Ποιος είδε τον Βαζάκα και δεν τον φοβήθηκε!

Επεισοδιακή ήταν η προπόνηση της Τετάρτης (4/11) στη Λαμία… Λίγο πριν το φινάλε του προγράμματος, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος αντέδρασε άσχημα (είπε «γαλλικά») σε έντονες παρατηρήσεις του Γιώργου Βαζάκα και ακολούθως ο Μιλτιάδης Καλαϊτζίδης επιχείρησε να στρέψει τους υπόλοιπους παίκτες εναντίον του έμπειρου κόουτς!

Ο Βαζάκας χωρίς δεύτερη κουβέντα έδιωξε και τους δύο ποδοσφαιριστές από την προπόνηση, οι οποίοι θεωρούνται ήδη «τελειωμένοι» από την ομάδα της Φθιώτιδας και οδηγούνται στη διοίκηση για τα διαδικαστικά της λύσης των συμβολαίων τους.

Μάλιστα, το επεισόδιο έγινε παρουσία του γενικού αρχηγού Σάκη Τσίκνη, ο οποίος δέχθηκε στη συνέχεια λεκτική επίθεση από τον Δημήτρη Τόσκα (με αφορμή οικονομικά ζητήματα), ο οποίος επίσης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα!

Από εκεί και πέρα πάντως στη Λαμία έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές για την εκκαθάριση του ρόστερ μετά από σχετικές εισηγήσεις του Βαζάκα… Και ήδη έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στους «κυανόλευκους» τόσο ο Δημήτρης Γκίνης όσο και ο Μανώλης Καλλέργης.

*a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected