Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας – Η ανάλυση των αγώνων σε Διαβατό, Αλεξάνδρεια και Μελίκη (photos)

DSCN9876

Δραματικά σε εξέλιξη παιχνίδια σε Διαβατό και Αλεξάνδρεια, “καθαρή” νίκη για τον αναγεννημένο Φίλιππο Μελίκης. Το SportsUp σας παρουσιάζει μια μίνι ανάλυση των τριών χθεσινών αγώνων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου

Aτρόμητος Διαβατού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  1-0

Μοιρασμένο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Η (θετική) εικόνα όμως του Απόλλωνα, παρά τις απουσίες των Γώγου και Χατζηγεωργίου, “έσβησε” τη συγκεκριμένη διαφορά και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το γκολ για τον Ατρόμητο σημείωσε ο νεοαποκτηθείς από το Μακροχώρι, Χρήστος Μπρέγκου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Απόλλων και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαρέντη. Στην πρώτη του συμμετοχή με τα κυανόλευκα χρίστηκε σκόρερ ο έμπειρος μέσος, πρώτη και για τον Αλέξη Ασλάνογλου που επέστρεψε στην ομάδα μετά από έξι μήνες.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, με δυνατές μονομαχίες. Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δύο καλές στιγμές με τον Σιδηρόπουλο ωστόσο ο Ατρόμητος ήλεγχε το παιχνίδι και απείλησε εξίσου σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Λιλιόπουλος, Δαλήγγαρος (65′ Οικονόμου Χ.), Παγγούρας, Ασλάνογλου, Τσανασίδης, Τσιολάκης (83′ Σαμψωνίδης), Ζερδαλής, Μπρέγκου (68′ Μπουρδάνος), Οικονόμου Α.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Ορφανίδης, Δημητρούσης Χ., Μιχαηλίδης, Τσαλίλης, Δημητρούσης Κ. (46′ Μουχτάρης), Παπαδίνας (67′ Νομικός), Καϊσίδης, Κουτρουλιάς, Σιδηρόπουλος, Σερέτης (46′ Γερμάνης).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας  2-1

“Γκραν – γκινιόλ” παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με τον κάτοχο του τροπαίου να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις.

Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας (με ρόστερ που δεν ξεπερνά τα 18 έτη μέσο όρο) πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν το 100% και για δύο στιγμές αδράνειας στο τέλος, έχασαν μια πολύ μεγάλη πρόκριση. Το γκολ του Πέτρου Μπράτση στο 61ο λεπτό έβαλε τον Αχιλλέα σε θέση οδηγού και με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, έθεσε εκτός τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων, τρεις μέρες μάλιστα μετά το 0-3 του ΠΑΟΚ στο Γιαννακοχώρι για το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι όμως με τέρματα των Αντώνη Καρατάσου και Γιώργου Κίτσα (6ο γκολ σε τρία ματς) “τούμπαρε” το παιχνίδι και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Νησελίτη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Θεοδώρου Κυρ., Μπουκλάς Γ., Βασιλείου (77′ Μάρκου), Καρατάσος, Κίτσας Σ., Καραμήτσος, Κίτσας Γ., Κίτσας Λ., Ζωγράφος, Χαρισούδης (46′ Κίτσας Ν.).

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης, Βακαλίδης, Γκέτσος (89′ Στογιάννος Ρ.), Καραμεταξάς, Μπράτσης, Στογιάννος Γ., Σαμαράς Δ. (75′ Δασκαλίδης), Γιαμαλίδης, Παραστατίδης (46′ Σαμαράς Τ.), Παρθενόπουλος.

Φίλιππος Μελίκης – Νίκη Αγκαθιάς  4-0

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φίλιππος Μελίκης, που επικράτησε με το ευρύ 4-0 της γειτονικής Νίκης Αγκαθιάς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που προερχόταν από εντυπωσιακό σερί νικών στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής. Με πλουραλισμό στους σκόρερς και με πολύ καλή εμφάνιση από όλους όσους αγωνίστηκαν, ο Φίλιππος ικανοποίησε και γέμισε με αισιοδοξία τους φιλάθλους του για μια καλύτερη παρουσία στη συνέχεια.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Αντώνης Πιτσάβας (6′, μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού και ιδανικό πλασέ του σκόρερ από πλάγια αριστερά), Αντώνης Παρσόπουλος (20′, κεφαλιά γύρισμα του Μηλιώτη και σπρώξιμο της μπάλας πάνω από τη γραμμή), Πέτρος Μιχαηλίδης (63′, μετά από ωραίο “ένα-δύο” με τον Πιτσάβα και πλασέ) και Θανάσης Ανδρίτσος (77′, πάσα στην πλάτη της άμυνας και πλασέ του σκόρερ)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδη, με βοηθούς τους κ.κ. Χατζαρίδη και Καρυπίδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιμπρής, Ντόβας, Τεγούσης, Παρσόπουλος Χ. (63′ Μιχαηλίδης), Ανδρίτσος, Μηλιώτης Β., Παρσόπουλος Α., Πιτσάβας, Παράσχος (78′ Σαχπατζίδης), Μαμουτόπουλος, Γαβριηλίδης (75′ Χασάν).

Νίκη Αγκαθιάς : Γιδαρόπουλος, Λιακόπουλος Δ., Λιακόπουλος Θ. (54′ Τάτα), Μοσχόπουλος, Μουσενίκας, Σταμούλης, Ζησιόπουλος (78′ Σαμαράς Γ.), Γατόπουλος Γ., Ματσούκας, Σαμαράς Δ., Μπλούγκουρας (23′ Γιδαρόπουλος Ε.)

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected