Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Συγκλονίζει το ξέσπασμα του Νίκου Κυζερίδη! (audio)

kizeridis-604x345Ο Νίκος Κυζερίδης εξέφρασε το θυμό του για τη μη τήρηση της υπόσχεσης της αθλητικής ηγεσίας για την απώλεια των χρημάτων του από την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 44, όπου 16 ποδοσφαιριστές έχασαν τα χρήματά τους.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Κυζερίδης, που βρίσκεται στη Γερμανία και αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και με αυτά τα χρήματα ήθελε να συνεχίσει τη θεραπεία του. Όπως αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, η πολιτική ηγεσία είχε υποσχεθεί ότι θα καταβληθούν τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές, πράγμα που ποτέ δεν συνέβη. Αυτό ζητάει να γίνει από την τωρινή αθλητική ηγεσία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή την εποχή δεν είμαι και τόσο καλά έχω κάνει κάποιες εξετάσεις με αποτέλεσμα να ανησυχήσω και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση είναι και ψυχοφθόρα παίζει ρόλο τα οικονομικά η ψυχολογία γίνονται μια μάζα σε επηρεάζουν και σε ρίχνουν πολύ. Είναι πάρα πολλά που θέλω να πω στην Ελλάδα ο καθένας περνάει το δικό του δράμα. Η κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα. Περάσανε οκτώ μήνες και βλέπω και λυπάμαι πάρα πολύ ότι παίρνει συνεχώς αναβολή και δεν πάει άλλο αυτή ψευτιά με τα χρήματα που μου οφείλουνε και δικαιούμαι εδώ και έντεκα χρόνια. Καλύτερα να πούνε ότι δε θα τα πάρω παρά να περιμένω γιατί περνάω πολλά εγώ και η οικογένεια μου. Έχω σηκώσει τα χεριά ψηλά δε γίνεται άλλο. Τι πρέπει να γίνει να πεθάνουμε και μετά να τα πάρουμε; Μετά είναι δώρο άδωρο.

Το γεγονός είναι ότι ξεφτιλίζεται η αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Είναι ένα παιδί που είναι ο μόνος που νοιάζεται πραγματικά όλο αυτό το διάστημα για μένα. Ανέστη το λένε. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. Το πιο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία. Όταν φτάνεις σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη δε μπορείς άλλο. Η ζωή κινείται μόνο με το χρήμα. Χωρίς αυτό δε πας πουθενά. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή και ντρέπομαι. Αυτή τη στιγμή είμαι στη Γερμανία και κάνω συνεχώς θεραπείες. Από εκεί που ήμουν χαρούμενος, ανεβασμένος ήρθαν όλα αυτά και συσσωρεύτηκε και δεν ξέρω το άλλο να πω. Είναι σχεδόν δύο χρόνια αυτό που περνάω έχω τον ίδιο γιατρό, αλλά έχει πάρα πολλούς Έλληνες γιατρούς στο νοσοκομείο.

Δεν μπορώ να φύγω γιατί η οικογένεια μου είναι εδώ και έχω πιο μεγάλη εμπιστοσύνη στο σύστημα το ιατρικό. Έχω τρεις κόρες η μία είναι 22, η άλλη 20 και η μικρή 12 και είναι ζωή μου όλη. Είναι πάντα δίπλα μου. Η μεγάλη είναι στην Ελλάδα. Η οικογένεια είναι το Α και το Ω. Και μου δίνουν δύναμη και κουράγιο. Εγώ από την αρχή δε ζήτησα όλο το ποσό, απλώς ένα ποσό Χ για να μπορέσω να κάνω τη μακροπρόθεσμη θεραπεία μου. Κάντε κάτι άμεσα. Έχει 11 χρόνια μας ξεχάσανε όλα. Ελλάδα είναι. Όταν πεθάνουμε θα έρθουνε να μας τιμήσουν. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ότι και να γίνει ότι και να συμβεί όταν έρθουν τα χρήματα από το κράτος να ξέρουν όσοι βοηθήσουν θα τους επιστραφούν και με το παραπάνω τα λεφτά τους».

ακούστε τη συγκλονιστική συνέντευξη στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected