Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (7-8/11)

agrotikos-asteras-logo-bigΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 9/11/2015, στις 10:30, στο γήπεδο της Πατρίδας,  με την αντίστοιχη ομάδα,  για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Σάββατο 8/11/2015 οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνι, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Ράχης με τις αντίστοιχες ομάδες της ακαδημίας Γαιτάνου.

Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 10:00 το πρωί, στο γήπεδο της Ράχης.

Την Κυριακή 9/11/2015 οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνι, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται σε τουρνουά Βορείου  Ελλάδος, στο γήπεδο της Ελευθερούπολης Καβάλας με τις αντίστοιχες ομάδες από το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κοινοποιήθηκε.

Συγκέντρωση των τμημάτων στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας στις 07:15.   Η μετακίνηση της ακαδημίας θα γίνει με λεωφορείο και η αποστολή θα αναχωρήσει στις 07:30.

Δίνεται η δυνατότητα σε όσους γονείς το επιθυμούν να συνοδεύσουν την αποστολή. Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P