Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 8ης αγωνιστικής (photos+video)

pregame_lΑ111111111111111111

Φτάσαμε αισίως στην 8η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά με αρκετές ομάδες να δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής αλλά και αυτές που προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους και να κερδίσουν έδαφος στη βαθμολογία.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μέχρι τώρα εικόνας στην κατηγορία, είναι αφενός οι δύο νεοφώτιστες ομάδες (Κεραυνός Επισκοπής, ΑΕ Αλεξάνδρειας) που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την κορυφή αλλά και το -4 των περσινών πρωταθλητών από την κορυφή, παρά το γεγονός πως διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν το τοπικό ντέρμπι στα Τρίκαλα αλλά και αυτή στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Naousa χαριεσσα

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Χαρίεσσας : Ο πρώτος με τον ουραγό τίθενται αντίπαλοι στο αυριανό παιχνίδι του ΔΑΚ Νάουσας. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην 7η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και στη διατήρηση της διαφοράς από τους διώκτες τους, σε αντίθεση με τους “κιτρινόμαυρους” που ψάχνουν εναγωνίως τους πρώτους τους βαθμούς φέτος.

Ο Δημήτρης Χαλκιάς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σωκράτη Λαμπριανίδη, που θα εκτίσει την 7η και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του, ενώ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι Δήμος Συμπεθέρης, Αδάμ Βλαχοδήμος και Γιώργος Πατατούκας. Κανονικά στη διάθεση του νεαρού τεχνικού ο Δημήτρης Βούλγαρης, με τους ποδοσφαιριστές να αποφορτίζονται μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κύπελλο.

Χωρίς τους τραυματίες Γιώργο Κανδηλίδη και Νίκο Φωτιάδη θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι η ΑΕΧ, που δέχτηκε νέο πλήγμα την Τετάρτη με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, γνωρίζοντας την ήττα στο Παλαιοχώρι από τον τοπικό Άρη.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 10.84 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-1

https://www.youtube.com/watch?v=kj89A8b6DIE&feature=youtu.be

βίντεο : Fas Naoussa

Episkopi Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

Κεραυνός Επισκοπής – Ατρόμητος Διαβατού : Συνεχίζει τις…υψηλές πτήσεις ο φετινός Κεραυνός, ο οποίος με τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα, φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 18 γκολ. Αντίπαλος ο Ατρόμητος, που ενισχύθηκε σημαντικά τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών ενώ πήρε και το εισιτήριο για τους “8” του Κυπέλλου την Τετάρτη, κερδίζοντας μερικούς…πόντους στην ψυχολογία.

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Για τον Χρήστο Μποζίνη δεν θα είναι παρόν ο Θεόκλητος Ιωαννίδης, που αντιμετωπίζει ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο, ενώ επιστρέφουν και τίθενται στη διάθεση του νεαρού τεχνικού οι Αντώνης Καρυπίδης και Χάρης Παραστατίδης, που δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη στο Κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά, χωρίς σημαντικές απουσίες θα μεταβούν στην Επισκοπή οι “κυανόλευκοι”, όπου διατηρούν καλή παράδοση κόντρα στους “κοκκινόμαυρους”, και μάλιστα στα δύο τελευταία παιχνίδια τα οποία διεξήχθησαν την ίδια αγωνιστική περίοδο (2012/2013), ολοκληρώθηκαν με νίκες των φιλοξενούμενων.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 28.19 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013 (Α1), 0-1 2012/2013 (Κύπελλο) 0-5

Trikala αε αλεξανδρειας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Τοπικό ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται σε θέση ισχύος όντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Μεγάλης σημασίας και για τους γηπεδούχους το αυριανό παιχνίδι, οι οποίοι μετά τα τελευταία αποτελέσματα, έχουν υποχωρήσει στην 7η θέση με 10 βαθμούς.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs Χωρίς τίτλο

Με τα γνωστά προβλήματα θα παραταχθεί ο Μέγας Αλέξανδρος, καθώς εκτός της απουσίας του Άρη Μηνούδη που αποβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στον Άραχο, εκτός είναι λόγω τραυματισμού οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Ούλι Ντόι και Σίμος Καραούσογλου. Μοναδική απουσία για τον Κυριάκο Καρασαββίδη θα είναι ο Γιώργος Λέκκας, καθώς ο Άγγελος Κούκλας είναι απολύτως καλά και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 14.34 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Eirinoupoli Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αχιλλέας Νάουσας : Το χαμένο έδαφος από την κορυφή θα προσπαθήσει να καλύψει η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη, κόντρα σε μια ομάδα που καταγράφει πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια.

Για τους πρωταθλητές, εκτός θα είναι οι τραυματίες Μανώλης Χουϊλουλίδης και Δημήτρης Πετκάκης, ενώ αναμένονται τα δελτία των τριών νεοαποκτηθέντων νεαρών παικτών, Δημήτρη Ασλαμπάλογλου, Νίκου Τάσο και Κώστα Βούλγαρη.

Στην αντίπερα όχθη, μειονέκτημα για τους “κυανόλευκους” η υπερπροσπάθεια την Τετάρτη για το κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ένα ματς που χάθηκε στα τελευταία λεπτά. Μοναδικός απών για τον Παναγιώτη Καραμεταξά ο Δημήτρης Μπαξεβάνος

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 16.43 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 4-1

paok rodoxori

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ενδιαφέρον παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια, ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ προέρχεται από σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και παρά το ντεσαβαντάζ των -5 βαθμών με το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν, βρίσκεται ήδη στην 5η θέση με 12 βαθμούς. Δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πρόκριση στο κύπελλο για τους “κυανοκίτρινους”, που θα μεταβούν στην Αλεξάνδρεια με στόχο να αναρριχηθούν περισσότερο στη βαθμολογία.

Αρκετές οι απουσίες για τον Χρήστο Υφαντίδη, που δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ανδρέα Μπουκλά, Θανάση Κίτσα και Λευτέρη Κίτσα, ενώ στους τραυματίες προστέθηκαν και οι Κώστας Βασιλείου και Σπύρος Κίτσας που είναι αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Από την άλλη πλευρά εκτός θα είναι οι Νίκος Τσαγκεράς και Δημήτρης Κακούδης, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας ενώ τιμωρημένος είναι ο Χριστόφορος Γιάτσος, που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο ματς Κυπέλλου με το Μακροχώρι. Κανονικά στη διάθεση του Σάκη Γλώσση ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, που έμεινε προληπτικά εκτός από την προπόνηση της Πέμπτης.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 64.62 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-0

meliki pontiaki

Φίλιππος Μελίκης – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Την δεύτερη του νίκη τη φετινή σεζόν κατέγραψε την Τετάρτη ο Φίλιππος, που απέκλεισε στο Κύπελλο τη γειτονική Νίκη Αγκαθιάς, με σκορ 4-0. Ωστόσο στο πρωτάθλημα, δεν έχει καταφέρει να πάρει το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα, κάτι που θα επιδιώξει αύριο κόντρα στη φορμαρισμένη Ποντιακή Νεολαία.

Χωρίς απουσίες θα αγωνιστεί ο γηπεδούχος Φίλιππος αλλά με νέο προπονητή, καθώς ήδη ανέλαβε τα καθήκοντα του ο Λευτέρης Κελεσίδης. Από την άλλη πλευρά, μία θα είναι η απουσία για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, καθώς εκτός παραμένει ο Σωτήρης Παπαδόπουλος, που αναρρώνει από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γιάννης Τζέπης, που ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και προπονήθηκε μόνος στην προπόνηση της Πέμπτης και η παρουσία του θα αποφασιστεί στο ζέσταμα πριν τον αγώνα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης

Χιλιομετρική απόσταση  : 28.66 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

ΣΗΜΑ ΓΑΣ makroxvri

ΓΑΣ Κοπανού – Μακροχώρι : Στην έδρα της επιστρέφει η ομάδα του Γιάννη Σγούρδα και υποδέχεται το Μακροχώρι, στην ειδησεογραφία του οποίου καταγράφηκε η παραίτηση της προέδρου κας Μαίρης Πατσιαβούρα αλλά και του ταμία, κ. Γιάννη Πατσιαβούρα. Όσον αφορά τους “κιτρινόμαυρους”, η ευρεία νίκη στη Μελίκη έχει προκαλέσει κλίμα ευφορίας και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξουν την περαιτέρω αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ

Στα θετικά για τους δύο προπονητές, οι παρουσία όλων των παικτών, καθώς αμφότεροι δεν αντιμετωπίζουν τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση  : 18.34 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

μπαλα9

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (live από το SportsUp) :

Φίλιππος Μελίκης – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΓΑΣ Κοπανού – Μακροχώρι

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αχιλλέας Νάουσας

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Χαρίεσσας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Κεραυνός Επισκοπής – Ατρόμητος Διαβατού

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected