Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αχιλλέας Νάουσας 4-1

10628908_1481950918726030_858885564484280956_o

Μία ακόμη ευρεία νίκη και μάλιστα η έκτη κατά σειρά στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης, έχοντας εκτός των άλλων το εντυπωσιακό 22-2 στο διάστημα αυτό. Η νεοφώτιστη ομάδα, με τις πολλές επιλογές στο ρόστερ, δείχνει να βρίσκει ένα συγκεκριμένο μοτίβο στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό πιέζει τον αντίπαλο και καταφέρνει να παίρνει σημαντικό προβάδισμα από πολύ νωρίς.

Έτσι και στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας, ο οποίος βρέθηκε στο 14ο λεπτό να ηττάται με 3-0 ένα σκορ που σε εκείνο το χρονικό σημείο της αναμέτρησης φάνταζε ανυπέρβλητο. Σκόρερ και των τριών τερμάτων ο Κώστας Έξαρχος, ο οποίος σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του αντίστοιχου πίνακα φτάνοντας τα 8 γκολ, ένα λιγότερο από τον πρώτο της κατάταξης, Δημήτρη Καφέ. Μάλιστα, χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά για να πετύχει χατ-τρικ, κάνοντας την εκκίνηση στο 9ο λεπτό (ωραίο “σπάσιμο” της μπάλας από τον Σωκράτη Λαμπριανίδη), στη συνέχεια “έγραψε” το 2-0 στο 10′ (κλέψιμο του Λαμπριανίδη και ασίστ στον σκόρερ) και ολοκλήρωσε το…κρεσέντο στο 14′ μετά από εκτέλεση φάουλ που τον βρήκε στην καρδιά της άμυνας του Αχιλλέα.

Από το σημείο εκείνο και έπειτα, το παιχνίδι απέκτησε τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, με τη μπάλα να κυκλοφορεί περισσότερο στο χώρο του κέντρου και τους γηπεδούχους να προσπαθούν με αξιώσεις να βγουν στην επίθεση για το τέταρτο γκολ. Αυτό ήρθε στο 32′ με τον Αντώνη Κουκουράκη από το ύψος του πέναλτι και ενώ ο Έξαρχος…ντύθηκε δημιουργός αυτή τη φορά, “σπάζοντας” τη μπάλα από τα πλάγια.

Ο Αχιλλέας πέτυχε το γκολ της τιμής από τα 11 βήματα λίγα λεπτά πριν το τέταρτο τέρμα των γηπεδούχων (25′), σε μια παράβαση που υπέπεσε ο Κώστας Τενεκετζή και εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, που επίσης σκαρτφάλωσε στον πίνακα των σκόρερς, φτάνοντας αισίως τα 7 τέρματα.

axileas_naousa-91

Το δεύτερο ημίχρονο δεν τρέφει δάφνες ποιότητας καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και συγκεκριμένα ένα δοκάρι του Πέτρου Μπράτση στο 66′, το χαμένο πέναλτι…αλά Πανένκα του Έξαρχου που μπλόκαρε εύκολα ο Ηλιάδης και από ένα καλό σουτ των Κουκουράκη και Σύγγα που δεν βρήκαν στόχο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Μανδάλης, Συμεωνίδης, Αργυρίου, Τζεϊρανίδης, Τενεκετζή (64′ Σπυρίδης), Λαμπριανίδης, Κουκουράκης, Έξαρχος (67′ Παντζαρτζίδης Ν.), Σαμψωνίδης, Καρυπίδης (46′ Πέτγαζλης)

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Γιάτσιος (75′ Τσιάκος), Σαμαράς Δ., Καραλιόπουλος, Σακελλάρης, Στεργίου  (78′ Ζιάννης), Καραμεταξάς, Μπράτσης, Σύγγας, Κακούδης (68′ Σαμαράς Τ.), Πίτος.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected