Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Χαρίεσσας 3-0

12208342_10153716481552012_5147541667367704067_n

Εύκολο απόγευμα για τον ΦΑΣ Νάουσα που χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, επικράτησε με 3-0 της ουραγού ΑΕ Χαρίεσσας και διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τη δεύτερη ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, που αντιμετώπισε για πρώτη φορά την προηγούμενη ομάδα του, μπροστά σε λίγους θεατές, επέβαλε τον ρυθμό της από το 1ο λεπτό και με το γρήγορο τέρμα μόλις στο 7ο λεπτό, “ξεκλείδωσε” από νωρίς τη συμπαγή άμυνα της ΑΕΧ.

Η επιθετική δραστηριότητα του ΦΑΣ ξεκίνησε στο 3ο λεπτό, όταν ο Παπατάνος βρέθηκε σε καλή θέση από τα πλάγια, το σουτ όμως που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως το γκολ να το πετύχει κάποιος παίκτης του ΦΑΣ αλλά οι φιλοξενούμενοι μετά από λάθος εκτίμηση στην άμυνα.

Στο 13′ δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη φάση από πλευράς “κυανολεύκων”, Καφές, Νίκου και Μουρίκι έκανα εξαιρετική κομπίνα στο φάουλ, το σουτ όμως του τελευταίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Οβεζίκογλου.

Στο 29′ ο ΦΑΣ είχε δοκάρι σε σουτ του Καφέ, για να κλείσει το ημίχρονο με το ρευστό 1-0, ένα σκορ απόλυτα φυσιολογικό μέχρι εκείνη τη στιγμή λόγω και της μέτριας εικόνας από πλευράς γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια καλή στιγμή από πλευράς “κιτρινόμαυρων”, όταν ο ο Τοπαλίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιωακειμίδης απέκρουσε με γροθιές, ο Θωμάς Σταμάτης όμως που βρέθηκε στην επαναφορά, δεν κατάφερε να πιάσει όπως ήθελε το σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει μακριά άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, οι πρωτοπόροι της Α1 “κλείδωσαν” το ματς, με το δεύτερο τέρμα τους στο παιχνίδι. Στη φάση αυτή, ο Δημήτρης Καφές (που με 10 γκολ μοιράζεται την πρώτη θέση των σκόρερς με τον Έξαρχο) βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Οβεζίκογλου.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ΑΕΧ, ήρθε και τρίτο γκολ δύο λεπτά αργότερα, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γιάννη Μουρίκι ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό όπως αποδείχτηκε 3-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Βλαχοδήμος Ζ., Ηλιάδης, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Παπατάνος (76′ Μπιγκάνος), Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι (85′ Δίντσης), Νίκου (57′ Τασιώνας), Καφές

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Παμπουχίδης, Σταμάτης Α., Αβετίδης, Τσάλμας, Κοτσογιαννίδης, Καρολίδης, Τοπαλίδης (65′ Γκουντάρας Α.), Σταμάτης Θ., Γκότσης (82′ Χρυσαφίδης), Φεζουλάς

*φωτ. από τη σελίδα του ΦΑΣ στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected